Οικιακά συστήματα συναγερμού για ασφαλέστερα σπίτια

2011-01-02 08:49

συναγερμος σπιτιου

Τα οικιακά συστήματα συναγερμού δεν μπορούν να σας εγγυηθούν 100% ότι η οικία σας είναι ασφαλής από διαρρήξεις. Παρ’ όλα αυτά, τα συστήματα ασφαλείας αυξάνουν τις πιθανότητες ένα πιθανός διαρρήκτης να αλλάξει γνώμη εάν γνωρίζει πως το σπίτι σας προστατεύεται από ένα σύστημα συναγερμού.

Βασικά υπάρχουν δυο τύποι συστημάτων. Ο πρώτος περιλαμβάνει συστήματα συναγερμού για περιμετρική προστασία, που θα ειδοποιήσουν τον ιδιοκτήτη εάν υπάρχει διάρρηξη στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού. Το σύστημα συναγερμού εσωτερικού χώρου αποκαλύπτει κινήσεις στο εσωτερικό του σπιτιού.

Πριν επιλέξετε, αναζητώντας ένα συναγερμό που να ακούγεται δυνατά, λάβετε υπόψη σας ότι πολλοί άνθρωποι δεν δίνουν σημασία σε συναγερμούς που ακούγονται τριγύρω τους. Ο δυνατός θόρυβος που ακούγεται πρωταρχικό σκοπό έχει να τρομάξει τους διαρρήκτες αλλά αν δεν προκαλεί την προσοχή των γειτόνων και των αστυνομικών, ο διαρρήκτης μπορεί απλά να περιμένει να δει εάν υπάρξει κάποια κινητικότητα που ίσως τον βάλει σε κίνδυνο.

Η χρήση αθόρυβων συναγερμών μπορεί να μην αιφνιδιάσει τους πιθανούς διαρρήκτες αλλά θα ειδοποιήσει την αστυνομία ή την εταιρεία security να ελέγξει το σπίτι σας μόλις σημάνει ο συναγερμός. Το μειονέκτημα της χρήσης τέτοιων συστημάτων είναι πως αν οι γείτονες δεν αντιληφθούν κάποια πιθανή διάρρηξη, το πιο πιθανό είναι να αγνοήσουν οποιαδήποτε περίεργη κίνηση. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα η χρήση ενός αθόρυβου συναγερμού να μην αποτρέψει τη διάρρηξη και θα είναι πολύ αργά για την αστυνομία να κάνει το έργο της.

Η εγκατάσταση ενός οικιακού συστήματος συναγερμού μπορεί να είναι πολύ καλή επένδυση αφού θα σας εξοικονομήσει χρήματα. Τα οικιακά συστήματα συναγερμού μπορεί να μην είναι πάντα αποτελεσματικά με τους κλέφτες αλλά θα σας εξοικονομήσουν χρήματα από την ασφάλεια του σπιτιού σας. Παρ’ όλα αυτά, εάν η ασφαλιστική σας εταιρεία δεν μειώσει τα ασφάλιστρα επειδή έχετε σύστημα συναγερμού, τότε καλό θα ήταν να ψάξετε για μια καλύτερη ασφαλιστική εταιρεία. Υπάρχουν πολλές ασφαλιστικές εταιρείες που προσφέρουν χαμηλά ασφάλιστρα εφόσον γνωρίζουν ότι διαθέτετε οικιακό σύστημα συναγερμού.

Τα οικιακά συστήματα συναγερμού με επιπρόσθετους αισθητήρες φωτός θα αυξήσουν τις πιθανότητες να αιφνιδιαστούν οι διαρρήκτες. Αυτοί οι αισθητήρες αυτόματα ανάβουν τα φώτα που έχουν συνδεθεί με αυτούς όταν ενεργοποιηθεί ο συναγερμός. Οι εισβολείς είναι πιο πιθανό να φοβηθούν από τα φώτα που άναψαν παρά από ένα σύστημα προειδοποίησης κυρίως επειδή συμβαίνουν πολλά περιστατικά λανθασμένης ενεργοποίησης συναγερμών.

Είναι πολύ σημαντικό να βεβαιωθείτε πως ο συναγερμός δεν θα χτυπάει κατά λάθος. Εάν αυτό συμβαίνει συχνά, τότε οι γείτονές σας θα γνωρίζουν για τους λανθασμένους συναγερμούς και θα αγνοήσουν ένα αληθινό περιστατικό.

Πίσω

Προσφορές ασύρματων συναγερμών και αξεσουάρ ασφαλείας

Σημεία πώλησης συναγερμών και συστημάτων ασφαλείας

Σημεία πώλησης των ασύρματων συστημάτων ασφαλείας snapalarms

2012-12-06 05:25

Παραδίδουμε προγραμματισμένα όλα τα συστήματα ασφαλείας την επόμενη εργάσιμη ημέρα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Τηλεφωνήστε μας άμεσα στο 211.234.2766  για να σας ενημερώσουμε για το κοντινότερο στην περιοχή σας σημείο παράδοσης από όπου μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα μας.


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη