Αισθητήρες συναγερμού, το πιο σημαντικό κομμάτι του συστήματος ασφαλείας σας

2010-12-11 16:48

Προστασία σπιτιού με συναγερμό ασφαλείας

Ένα σύστημα ασφαλείας για το σπίτι σας είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να εξασφαλίσετε προστασία από πιθανούς κινδύνους. Αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν είναι ότι οι αισθητήρες συναγερμού είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη για κάθε σύστημα ασφαλείας.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι αισθητήρες είναι το πιο σημαντικό μέρος ενός συστήματος ασφαλείας. Κατανοώντας τους λόγους αυτούς, θα σας βοηθήσει να καταλάβετε γιατί πρέπει να βεβαιωθείτε ότι όποιο σύστημα και να εγκαταστήσετε στο σπίτι σας, θα πρέπει να έχει όλους τους απαραίτητους αισθητήρες για να κρατήσει την οικογένειά σας όσο το δυνατόν πιο ασφαλή.

Οι ακόλουθοι είναι οι σημαντικότεροι λόγοι που πρέπει να γνωρίζετε:

  • Ένας από τους σημαντικότερους λόγους είναι ότι ο αισθητήρας ανιχνεύει την κίνηση μέσα και γύρω από το σπίτι σας. Τότε, θα είναι σε θέση να μεταφέρει τις πληροφορίες σε έναν κεντρικό πίνακα ελέγχου στο σπίτι σας. Αυτό στη συνέχεια θα σας ενημερώσει ότι έχει ανιχνευθεί κάποια κίνηση. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψετε ποια είναι αυτή η κίνηση ώστε να διαπιστώσετε αν πρόκειται για κίνδυνο. Οι αισθητήρες θα ξεκινήσουν τον συναγερμό ο οποίος σας προειδοποιεί για κίνδυνο ώστε να μπορέσετε να πάρετε την οικογένειά σας σε ασφαλές μέρος εάν η κινητικότητα γίνεται πολύ έντονη.
  • Τα παράθυρα και οι πόρτες χρησιμοποιούν αισθητήρες οι οποίοι είναι γνωστοί ως μαγνητικοί ανιχνευτές. Είναι κατασκευασμένοι από δύο μαγνητικά στοιχεία τα οποία τοποθετούνται στην κάσα του παραθύρου και της πόρτας και το άλλο είναι η πόρτα ή το παράθυρο από μόνο του. Αν κάποιο από αυτά ανοίξει όταν ο συναγερμός είναι ενεργοποιημένος, αυτό θα κάνει τον συναγερμό να ηχήσει μέσα στο σπίτι το οποίο πάλι σας δίνει την ευκαιρία να πάρετε την οικογένεια σας σε ασφαλές σημείο και να καλέσετε σε βοήθεια αν αυτό είναι δυνατόν. Αυτού του είδους οι αισθητήρες δεν θα βοηθήσουν στην περίπτωση που το τζάμι είναι σπασμένο και αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο επόμενος αισθητήρας είναι απαραίτητος.
  • Το σπάσιμο ενός τζαμιού είναι πολύ θορυβώδες, αλλά μπορεί να υπάρχουν άλλοι θόρυβοι στο σπίτι που ίσως να τον υπερκαλύπτουν. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο είναι απαραίτητο να έχετε έναν αισθητήρα σπασίματος τζαμιού στα παράθυρά σας. Αυτός θα ενεργοποιήσει τον συναγερμό αν κάποιος διαρρήκτης προσπαθήσει να σπάσει το τζάμι για να εισέλθει στο σπίτι.
  • Το να έχετε έξω από το σπίτι σας φώτα με αισθητήρες εντοπισμού κίνησης, είναι πάντα μια καλή ιδέα. Αυτοί οι αισθητήρες εγκαθίστανται σε φώτα τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν περιμετρικά από το σπίτι σας και σε περίπτωση εντοπισμού κίνησης θα ανάψουν το φως. Αυτό σας επιτρέπει να βλέπετε από την ασφάλεια του σπιτιού σας αν υπάρχει κίνδυνος ώστε αμέσως να καλέσετε σε βοήθεια.

Τώρα που γνωρίζετε τους λόγους για τους οποίους όλοι αυτοί οι αισθητήρες είναι τα πιο βασικά μέρη ενός συστήματος ασφαλείας, θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι το σύστημα που επιλέγετε σας τους παρέχει. Αυτός είναι και ο καλύτερος τρόπος για να σιγουρευτείτε ότι τα μέλη της οικογένειας σας έχουν ολοκληρωτική προστασία όταν βρίσκονται στο σπίτι.

Πίσω

Προσφορές υβριδικών συναγερμών και παρελκόμενων ασφαλείας

Σημεία πώλησης συναγερμών και συστημάτων ασφαλείας

Σημεία πώλησης των ασύρματων συστημάτων ασφαλείας snapalarms

2012-12-06 05:25

Παραδίδουμε προγραμματισμένα όλα τα συστήματα ασφαλείας την επόμενη εργάσιμη ημέρα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Τηλεφωνήστε μας άμεσα στο 211.234.2766  για να σας ενημερώσουμε για το κοντινότερο στην περιοχή σας σημείο παράδοσης από όπου μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα μας.


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη