Σύστημα με κάμερα βιντεοπαρακολούθησης

2010-12-19 07:34

Σύστημα παρακολούθησης

Στο παρελθόν ένα σύστημα βιντεοπαρακολούθησης στοίχιζε μια περιουσία. Τα τελευταία χρόνια, με την πρόοδο της τεχνολογίας έχουν όλο και χαμηλότερες τιμές και έτσι οι κάμερες που πωλούνται στην αγορά είναι προσιτές σε όλους. Πολλά οικιακά συστήματα παρακολούθησης είναι πλέον διαθέσιμα στην αγορά. Το πιο σημαντικό βήμα που πρέπει να κάνετε αν σκέφτεστε να το αγοράσετε, είναι να καθορίσετε τις ανάγκες σας και τον οικονομικό σας προϋπολογισμό.

Αν τα οικονομικά σας είναι σε στενότητα, μπορείτε να αγοράσετε ένα σύστημα καταγραφής video (DVR) με δύο κάμερες και οθόνη. Το σύστημα σας παρέχεται με δύο κάμερες υψηλής ανάλυσης και εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Μπορείτε επίσης να βρείτε άλλα ασύρματα συστήματα παρακολούθησης με κάμερες σε τιμές κάτω των 500 ευρώ. Μπορείτε πάντα να ξεκινήσετε με κάποιο μικρότερο σύστημα και με το πέρασμα του χρόνου να βελτιώνετε τις δυνατότητες. Αυτή η μέθοδος είναι πολύ χρήσιμη αν τα οικονομικά σας είναι σε στενότητα, αλλά χρειάζεται από κάπου να ξεκινήσετε.

Αν ο προϋπολογισμός σας είναι υψηλότερος, τότε μπορείτε να αγοράσετε ένα σύστημα παρακολούθησης με κάμερα καταγραφής βίντεο. Οι τρείς διαθέσιμες επιλογές είναι: VHS Βίντεο, κάρτα DVR που βασίζεται σε ηλεκτρονικό υπολογιστή και DVR. Η λιγότερο δαπανηρή από τις τρεις είναι η κάρτα DVR που βασίζεται σε υπολογιστή. Επίσης, το κόστος κυμαίνεται ανάλογα με τον αριθμό των καναλιών που μπορούν να καταγράφουν.

Μπορείτε να αγοράσετε οποιοδήποτε σύστημα, από ένα σύστημα με ένα κανάλι μέχρι ένα σύστημα 32 καναλιών. Για αυτούς που ξεκινούν τώρα, μπορείτε να επιλέξετε ένα σύστημα το οποίο θα είναι πιο εύκολο να το αναβαθμίσετε στο μέλλον. Ο μέσος όρος αναφέρεται συνήθως σε ένα σύστημα τεσσάρων καναλιών ή σύστημα έξι καναλιών. Μπορείτε εύκολα να αγοράσετε μια τέτοια μονάδα για κάτω από 1000 ευρώ, ανάλογα με τη μέθοδο της καταγραφής.

Θα πρέπει να λάβετε υπ’ όψιν σας ότι τα ενσύρματα συστήματα ίσως να απαιτήσουν να ανοίξετε τρύπες στους τοίχους σας. Οι περισσότερες από της εταιρείες λιανικού εμπορίου θα προσφέρουν με μικρό κόστος και την εγκατάσταση. Για τα ασύρματα συστήματα αυτό είναι πολύ πιο εύκολο, αλλά πάλι ίσως να απαιτείται εγκατάσταση από κάποιον επαγγελματία. Ένα πλεονέκτημα της εγκατάστασης από επαγγελματία είναι ότι μπορείτε να τους ενημερώσετε ότι έχετε προγραμματίσει μια αναβάθμιση για αργότερα, και έτσι θα εγκαταστήσουν το σύστημα κατά τέτοιο τρόπο ώστε η επέκταση να είναι σχετικά εύκολη. Το βασικό για την επιλογή ενός συστήματος με κάμερα παρακολούθησης είναι η επιλογή μιας μονάδας που θα μπορεί αργότερα να επεκταθεί.

Πίσω

Προσφορές ασύρματων συναγερμών και συστημάτων ασφαλείας

Σημεία πώλησης συναγερμών και συστημάτων ασφαλείας

Σημεία πώλησης των ασύρματων συστημάτων ασφαλείας snapalarms

2012-12-06 05:25

Παραδίδουμε προγραμματισμένα όλα τα συστήματα ασφαλείας την επόμενη εργάσιμη ημέρα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Τηλεφωνήστε μας άμεσα στο 211.234.2766  για να σας ενημερώσουμε για το κοντινότερο στην περιοχή σας σημείο παράδοσης από όπου μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα μας.


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη