Συμβουλές για τα συστήματα ασφαλείας και την προστασία του σπιτιού σας

2010-07-21 07:10

Τα συστήματα ασφαλείας προστατεύουν το σπίτι, την οικογένεια και τα αγαθά σας. Μερικοί ληστές μπορούν να φοβηθούν και να μην επιχειρήσουν την διάρρηξη ακόμα και από τη ταμπέλα που δείχνει ότι το σπίτι σας προστατεύεται. Η ασφάλεια σπιτιού δεν είναι πια προνόμιο μόνο για τους πλούσιους και τους διάσημους. Οι τιμές έχουν μειωθεί και μερικές εταιρίες έχουν ακόμα και συναγερμούς που συναρμολογούνται από τους καταναλωτές έτσι ώστε ο καταναλωτής να μπορεί να κάνει διάφορους συνδυασμούς ή ακόμα και να φτιάξει τον δικό του συναγερμό. Η εγκατάσταση είναι εύκολη και μπορεί να γίνει άνετα από έναν ερασιτέχνη, ιδιαίτερα αν χρησιμοποιηθούν ασύρματα συστήματα. Οι εταιρίες μπορούν να επιτύχουν ακόμα χαμηλότερες τιμές, επειδή θα αναγκαστούν να παραγγείλουν μεγαλύτερες ποσότητες περιφερειακών συσκευών.

Οι ανιχνευτές φωτιάς είναι ένα σημαντικό κομμάτι για την προστασία του σπιτιού σας. Οι σύγχρονοι ανιχνευτές φωτιάς είναι διαφορετικοί από τους συνηθισμένους παραδοσιακούς συναγερμούς φωτιάς. Αντί απλά να ενεργοποιούν την σειρήνα, έχουν τη δυνατότητα να σας ειδοποιήσουν τηλεφωνικώς ή ακόμα και να ειδοποιήσουν το πυροσβεστικό σταθμό της περιοχής σας. Ένας τέτοιος ανιχνευτής θα σώσει το σπίτι και πολλές ζωές.

Μην απλά κρύψετε ένα αντικλείδι κάτω από το χαλάκι. Υπάρχουν ασφαλέστερα μέρη να το κρύψετε. Υπάρχουν εταιρίες που κατασκευάζουν τεχνητούς βράχους για τον κήπο σας, όπου μπορείτε να κρύψετε το κλειδί σας. Επίσης υπάρχουν κιβώτια ασφαλείας που ταυτόχρονα χρησιμοποιούνται και σαν γλάστρες. Μπορείτε επίσης να το κρύψετε κάπου στο γκαράζ σας.

Αν δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα για έναν συναγερμό, τότε ακολουθήστε τις ακόλουθες πληροφορίες για να έχετε το σπίτι σας ασφαλές:

* Βάλτε φώτα έξω από κάθε πιθανή είσοδο
* Αντικαταστήστε τα σπασμένα ή προβληματικά παράθυρα και πόρτες
* Πάντα να κλειδώνετε το αυτοκίνητό σας όταν το αφήνετε στην αυλή σας
* Μην εκθέτετε σε κοινή θέα αντικείμενα αξίας. Αν έχετε ακριβό ηλεκτρονικό εξοπλισμό ή να έχετε τις κουρτίνες κατεβασμένες ή να τον έχετε σε σημείο που να μην φαίνεται από τους διερχόμενους ανθρώπους.
* Γνωριστείτε με τους γείτονές σας
* Διατηρείστε την αυλή σας καθαρή
* Αν κάποια λάμπα δρόμου χαλάσει να ειδοποιήσετε αμέσως την υπηρεσία του δήμου να την αντικαταστήσει
* Ειδοποιήστε την αστυνομία για οτιδήποτε που φαίνεται ύποπτο. 

Πίσω

Υβριδικοί (ενσύρματοι και ασύρματοι) συναγερμοί M-tech

Σημεία πώλησης συναγερμών και συστημάτων ασφαλείας

Σημεία πώλησης των ασύρματων συστημάτων ασφαλείας snapalarms

2012-12-06 05:25

Παραδίδουμε προγραμματισμένα όλα τα συστήματα ασφαλείας την επόμενη εργάσιμη ημέρα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Τηλεφωνήστε μας άμεσα στο 211.234.2766  για να σας ενημερώσουμε για το κοντινότερο στην περιοχή σας σημείο παράδοσης από όπου μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα μας.


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη