Γιατί η εγκατάσταση ενός συναγερμού DIY (Φτιάξτο μόνος σου) είναι η καλύτερη επιλογή

2010-12-19 07:07

Συναγερμός ασπίδα ασφαλείας

Λόγω της οικονομικής κατάστασης το έγκλημα αυξάνεται ραγδαία. Πολλοί απελπισμένοι από κατώτερα κοινωνικά στρώματα χρησιμοποιούν την ληστεία ως την τελευταία τους επιλογή για να βγάλουν κάποια γρήγορα χρήματα. Δεν χρειάζεται όμως να γυρίσετε σπίτι σας και να τα βρείτε όλα ανάστατα. Με τα εγκλήματα των διαρρήξεων να αυξάνονται με σταθερό ρυθμό κυρίως λόγω της οικονομικής κατάστασης, ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων ψάχνει να βρει εναλλακτικούς τρόπους ώστε να βρει χρήματα για τα έξοδα του. Πολλοί επιστρέφοντας σπίτι τους βρίσκουν τα πάντα ανάκατα και τα υπάρχοντα τους να λείπουν. Όμως, με έναν αντικλεπτικό συναγερμό, αυτό δεν θα συμβεί και σε σας.

Αν δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα μπορείτε να αγοράσετε έναν απλό συναγερμό. Μπορεί να μην αποτελεί και την βέλτιστη λύση, αλλά ένας πιο φθηνός συναγερμούς και κατά πάσα πιθανότητα θα σας εξυπηρετήσει στις περισσότερες περιπτώσεις.

Ένα απλό σύστημα συναγερμού μπορεί να αποτελείται από μία μεμονωμένη συσκευή η οποία προσαρμόζεται στο παράθυρο. Σε περίπτωση που το τζάμι του παραθύρου πάθει ζημιά, ο συναγερμός θα ηχήσει και θα τρομάξει τον κλέφτη με τον πολύ δυνατό του ήχο. Ένα σύστημα συναγερμού όπως αυτό είναι φθηνό και πολύ απλό στην τοποθέτηση.

Μπορείτε ακόμα να προσλάβετε κάποια εταιρεία security η οποία θα παρακολουθεί τον συναγερμό σας. Στην περίπτωση όμως που έχετε κάνει την εγκατάσταση μόνοι σας, είστε ελεύθεροι να επιλέξετε την εταιρεία με το πιο λογικό κόστος. Ο ανταγωνισμός στην αγορά είναι μεγάλος, για αυτό κάντε μερικές βόλτες και βρείτε μία εταιρεία που μπορεί να σας παρέχει τις υπηρεσίες που χρειάζεστε (και σε λογικές τιμές).

Επίσης δεν είστε υποχρεωμένοι να υπογράψετε κάποια σύμβαση μεγάλης διάρκειας. Οπότε, αν βρείτε καλύτερη προσφορά απλά ακυρώστε την συμφωνία και αλλάξτε εταιρεία. Θα σας στοιχίσει λιγότερο αν έχετε τον δικό σας συναγερμό σε αντίθεση με αυτούς που σας παρέχουν οι εταιρείες.

Αμέσως μόλις εγκαταστήσετε το σύστημα, σιγουρευτείτε ότι το τοποθετήσατε σωστά πριν το ενεργοποιήσετε. Σε περίπτωση που δεν τοποθετήθηκε σωστά, υπάρχει ο κίνδυνος ενός λάθους συναγερμού. Γι’ αυτό, ελέγξτε το εγχειρίδιο με τις οδηγίες χρήσεως πολύ προσεκτικά καθώς θα εγκαθιστάτε το σύστημα.

Ένας εύκολος τρόπος για να τοποθετήσετε έναν συναγερμό είναι να επιλέξετε έναν ασύρματο. Τα ασύρματα μοντέλα συναγερμών δεν χρειάζονται καλώδια που θα είναι συνδεδεμένα σε όλες τις πόρτες και τα παράθυρα. Απλά συνδέετε τον συναγερμό στην παροχή ρεύματος και αυτός λειτουργεί.
Οπότε αν πιάνουν τα χέρια σας, ένας τέτοιος συναγερμός μπορεί να είναι η κατάλληλη λύση για σας. Είστε ελεύθεροι να επιλέξετε την εταιρεία που επιθυμείτε και θα γλιτώσετε και λεφτά.

Πίσω

Προσφορές υβριδικών συναγερμών και παρελκόμενων ασφαλείας

Σημεία πώλησης συναγερμών και συστημάτων ασφαλείας

Σημεία πώλησης των ασύρματων συστημάτων ασφαλείας snapalarms

2012-12-06 05:25

Παραδίδουμε προγραμματισμένα όλα τα συστήματα ασφαλείας την επόμενη εργάσιμη ημέρα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Τηλεφωνήστε μας άμεσα στο 211.234.2766  για να σας ενημερώσουμε για το κοντινότερο στην περιοχή σας σημείο παράδοσης από όπου μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα μας.


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη