Έξι συμβουλές ασφαλείας χαμηλού κόστους

2010-07-15 06:58

Εάν οι οικονομικές σας δυνατότητες είναι περιορισμένες αυτό τον καιρό και το κόστος ενός συστήματος ασφαλείας σπιτιού (η καλύτερη λύση για την προστασία του σπιτιού σας), σας φαίνεται ιδιαίτερα μεγάλο, υπάρχουν κ άλλες λύσεις για να κάνετε το σπίτι σας ασφαλέστερο. Αυτές οι λύσεις χαμηλού κόστους βασίζονται τόσο στη λογική όσο και στη δημιουργηκότητα σας.
1. Ανάψτε τα φώτα
Είναι στατιστικά αποδεδειγμένο ότι οι ληστές είναι λιγότερο πιθανό να βάλουν στόχο ληστείας ένα σπίτι καλά φωτισμένο. Για ένα ληστή ένα σπίτι καλά φωτισμένο συνήθως σημαίνει πως υπάρχει κάποιος μέσα. Εφόσον αυτό που θέλει κάθε ληστής είναι να ληστέψει ένα σπίτι χωρίς να γίνει αντιληπτός, προφανώς θα αποφύγει να διαρρήξει ένα σπίτι καλά φωτισμένο. Αφήστε μερικά φώτα ανοιχτά, όταν αφήνετε το σπίτι για λίγες ώρες, έτσι ώστε να το προστατεύσετε. Εάν ανησυχείτε για τα ηλεκτρικά έξοδα, χρησιμοποιήστε λαμπτήρες φθορισμού που δεν απαιτούν πολύ ηλεκτρικό ρεύμα.
2. Κρατήστε τις κλειδαριές σε καλή κατάσταση
Μία άλλη λύση χαμηλού κόστους με την οποιά μπορείτε να κρατήσετε το σπίτι σας ασφαλές είναι ο συχνός έλεγχος και η διατήρηση των κλειδαριών σας. Εάν οι είσοδοι του σπιτιού σας δεν διαθέτουν καλές κλειδαριές, πρέπει να εγκαταστήσετε κλειδαριές ασφαλείας το συντομότερο δυνατό. Οι κλειδαριές αυτές διαθέτουν υψηλή ασφάλεια και έχουν χαμηλό κόστος.
3. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα κλειδιά σας
Σιγουρευτείτε πώς γνωρίζετε καλά την θέση όλων των εφεδρικών κλειδιών του σπιτιού σας και πως δεν είναι φανερά αφημένα κοντά σε εισόδους του σπιτιού σας. Επίσης, είναι πολύ ριψοκίνδυνο να ''κρύψετε'' τα κλειδιά σας κάτω από μία γλάστρα ή το χαλάκι της πόρτας. Να έχετε υπόψη σας ότι οι διαρρήκτες γνωρίζουν καλά όλες αυτές τις κρυψώνες. Εάν θέλετε οπωσδήποτε να έχετε ένα αντικλείδι, τότε η καλύτερη λύση θα ήταν να το αφήσετε σε ένα άτομο της εμπιστοσύνης σας, συγγενή ή γείτονα.
4. Αγοράστε ένα σκύλο-φύλακα
Εάν θέλετε να αγοράσετε ένα σκύλο, θα ήταν καλύτερο να αρχίσετε να σκέφτεστε πως η καλύτερη περίπτωση για σας θα ήταν η αγορά ενός σκύλου-φύλακα. Εάν ψάχνετε απλά για ένα σκύλο που θα σας ενημερώνει για κάθε εισβολέα γαυγίζοντας, υπάρχουν πολλά είδη. Ο σκύλος χρειάζεται εκπαίδευση από εσάς τους ίδιους για να αναγνωρίζει τα μέλη της οικογένειάς σας και τα φιλικά σας άτομα και να μην τους θεωρεί εισβολείς.
5.Ασφαλίστε τα παράθυρά σας
Ένα σημαντικό ποσοστό διαρρηκτών αποκτούν πρόσβαση στο εσωτερικό του σπιτιού από ένα μη ασφαλισμένο παράθυρο, συνήθως του πρώτου ορόφου. Σκεφτείτε πως η ασφάλιση των παραθύρων σας δεν είναι απλά ένα μέτρο προφύλαξης, αλλά μία ανάγκη. Αποκτήστε την συνήθεια να ελέγχετε όλα τα παράθυρα του σπιτιού σας αν είναι ασφαλισμένα καθώς επίσης και αν οι πόρτες σας είναι κλειδωμένες, πριν αφήσετε το σπίτι.
6.Σκεφτείτε την εγκατάσταση αυτόνομων συναγερμών πόρτας/παραθύρου
Ένας αυτόνομος συναγερμός πόρτας ή παραθύρου είναι μια απλή συσκευή και έχει πολύ χαμηλό κόστος (γύρω στα 20 ευρώ). Λειτουργεί με ''μαγνητικά σημεία επαφής'', τα οποία χωρίζονται όταν η πόρτα ή το παράθυρο είναι ανοιχτό. Όταν συμβαίνει αυτό, η συσκευή διαθέτει μία σειρήνα η οποία ενεργοποιείται και σας πληροφορεί για την εισβολή. Ως μία λύση χαμηλού κόστους, ο συναγερμός παραθύρου ή πόρτας είναι εξαιρετικά αποτελεσματικός. Μπορείτε να προμηθευτείτε αυτά τα συστήματα ασφαλείας στα περισσότερα μαγαζιά με είδη σπιτιού στο τμήμα με τα φώτα ασφαλείας και άλλες συσκευές.
 

Πίσω

Σημεία πώλησης συναγερμών και συστημάτων ασφαλείας

Σημεία πώλησης των ασύρματων συστημάτων ασφαλείας snapalarms

2012-12-06 05:25

Παραδίδουμε προγραμματισμένα όλα τα συστήματα ασφαλείας την επόμενη εργάσιμη ημέρα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Τηλεφωνήστε μας άμεσα στο 211.234.2766  για να σας ενημερώσουμε για το κοντινότερο στην περιοχή σας σημείο παράδοσης από όπου μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα μας.


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη