Παρακολουθήστε απομακρυσμένα τον χώρο σας μέσω κινητού τηλεφώνου με χρήση του προγράμματος mCamView

2011-01-30 05:13

Τι είναι το “mCamView”;
Το "mCamView” είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα για κινητά τηλέφωνα 3G που υποστηρίζονται από λογισμικό Windows Mobile OS, Symbian S60 OS, iPhone ή Adroid. Το πρόγραμμα αυτό σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την κάμερα S-Vedia που έχετε εγκαταστήσει στο χώρο σα απλά καταχωρώντας του κωδικούς αριθμούς της (ID και password). Η παρακολούθηση της κάμερας ΔΕΝ απαιτεί σύνδεση internet με στατικό IP, ούτε προσδιορισμό της πύλης (port mapping), ούτε ρυθμίσεις DDNS στο ρούτερ σας, όπως απαιτούσαν οι παλαιότερης γενιά IP κάμερες. Απλά, κατεβάστε το “mCamView” στο κινητό σας τηλέφωνο, εισάγετε τους κωδικούς της κάμερας και μπορείτε να δείτε τι συμβαίνει στο χώρο σας από οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Το“mCamView” για Apple iPhone
Αναζητήστε το "mCamView" στο “App store” στο iPhone σας.
Κατεβάστε το και τρέξτε το.
Εισάγετε το ID και το password της κάμεράς σας.
Μπορείτε άμεσα να παρακολουθήσετε το χώρο σας με live-streaming.
Επιπρόσθετα το πρόγραμμα υποστηρίζει δυνατότητα αλλαγής ρυθμίσεων της κάμερας, οριζόντιας και κατακόρυφης περιστροφής, ήχο, ζουμ (όποια υποστηρίζονται από την κάμερά σας),. Όλα αυτά επιτυγχάνονται μέσω της οθόνης αφής του κινητού σας τηλεφώνου.

Το“mCamView” για κινητά με λογισμικό Adroid
Αναζητήστε το "mCamView" στο “Market”.
Κατεβάστε το και τρέξτε το.
Εισάγετε το ID και το password της κάμεράς σας.
Μπορείτε άμεσα να παρακολουθήσετε το χώρο σας με live-streaming.
Επιπρόσθετα το πρόγραμμα υποστηρίζει δυνατότητα αλλαγής ρυθμίσεων της κάμερας, οριζόντιας και κατακόρυφης περιστροφής, ζουμ (όποια υποστηρίζονται από την κάμερά σας). Όλα αυτά επιτυγχάνονται μέσω της οθόνης αφής του κινητού σας τηλεφώνου.

Πίσω