Πως να κρύψετε τα πολύτιμα αντικείμενά σας

2011-07-16 10:41

Το πόσο καλά θέλετε να κρύψετε τα αγαθά σας εξαρτάται από την ηθική και την χρηματική τους αξία εγώ απλά θα επισημάνω κάποια μέρη που δεν πρέπειπροστασία σπιτιού να τα κρύψετε.

  • Το πρώτο μέρος που πρέπει να αποφύγετε είναι οι θήκες αποσμητικών ή παρόμοια πράγματα που όταν ο ληστής μπαίνει στο μπάνιο και βλέπει δύο από αυτά ίδιας μάρκας και τα δύο γεμάτα χτυπάει το καμπανάκι του. Αν τυχόν δούν να χρησιμοποιήτε αυτή τη μέθοδο είναι σίγουροι πως θα βρούν και αλλού, και τα ρημάζουν όλα.
  • Το δεύτερο μέρος είναι πίσω από πίνακες και αφίσες. Κοιτάχτε κάθε σπίτι μετά από μια εισβολή και θα διαπιστώσετε ότι όλοι οι πίνακες είναι κατεβασμένοι και άλλωτε σκισμένοι.
  • Το τρίτο μέρος όπου αρκετοί άνθρωποι κρύβουν τις οικονομίες τους είναι ο καταψύκτης. Αν έχετε εκεί τα λεφτά σας παρακαλώ πάρτε τα πριν τελειώσετε το άρθρο.
  • Το τέταρτο μέρος μπορεί να είναι η σκονισμένη σοφίτα σας ή ένα δωμάτιο όπως η αποθήκη του σπιτιού σας.

Αφού αποκλείσαμε μερικά πολύ συνηθισμένα λάθη θα πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο και σκεφτείτε το κατάλληλο μέρος και να κρύψετε τα πολύτιμα πράγματά σας. Επίσης δεν είναι κακή ιδέα να τοποθετήσετε μερικούς από τους αισθητήρες του συναγερμού σας προκειμένου να προστατεύσετε καλύτερα αυτά τα μέρη

Πίσω

Προσφορές ασύρματων συναγερμών και αξεσουάρ ασφαλείας

Συστήματα dvr παρακολούθησης και καταγραφής εικόνας & ήχου

Αυτή η κατηγορία είναι κενή.

Δικτυακές IP κάμερες παρακολούθησης εύκολης εγκατάστασης

Αυτή η κατηγορία είναι κενή.

Σημεία πώλησης συναγερμών και συστημάτων ασφαλείας

Σημεία πώλησης των ασύρματων συστημάτων ασφαλείας snapalarms

2012-12-06 05:25

Παραδίδουμε προγραμματισμένα όλα τα συστήματα ασφαλείας την επόμενη εργάσιμη ημέρα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Τηλεφωνήστε μας άμεσα στο 211.234.2766  για να σας ενημερώσουμε για το κοντινότερο στην περιοχή σας σημείο παράδοσης από όπου μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα μας.


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη