Προρυθμισμένα συστήματα συναγερμού από την Snapalarms

2010-10-13 05:07

plug and play συναγερμός

Για πολλά χρόνια όποιος ενδιαφερόταν για συναγερμό είχε συνήθως 2 επιλογές:

    Η κλασική λύση ήταν να καλέσει μερικούς τεχνικούς εγκαταστάσεων συναγερμών που τον επισκέπτονταν στον χώρο του με σκοπό να προϋπολογίσουν τα υλικά και να δώσουν προσφορά για ένα ενσύρματο συνήθως σύστημα που θα προγραμμάτιζαν και εγκαθιστούσαν οι ίδιοι. Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης απολάμβανε ένα επαγγελματικό συναγερμό που είχε εγκατασταθεί και προγραμματισθεί σωστά. Σε αντάλλαγμα όμως είχε πληρώσει αρκετά ακριβά τις υπηρεσίες των τεχνικών ενώ πολύ συχνά δεν απέφευγε και κάποια μερεμέτια που σχετίζονταν με τις αυξημένες ανάγκες καλωδίωσης των ενσύρματων συστημάτων.

    Επιπρόσθετα ήταν αναγκασμένος να δεχτεί επίσκεψη από άγνωστους τεχνικούς που ερευνούσαν κάθε γωνιά του σπιτιού του προκειμένου να δώσουν αρχικά προσφορά και να κάνουν αργότερα την εγκατάσταση. Όσο και αν ο κλάδος των εγκαταστατών συστημάτων ασφαλείας απαρτίζεται από υψηλού επιπέδου τεχνικούς που διακρίνονται για την ακεραιότητά τους, το να παρουσιάζεις σε αγνώστους τα τρωτά σημεία του σπιτιού σου ή του καταστήματός σου είναι γενικά ένας συμβιβασμός από άποψη ασφαλείας.

    Από την άλλη μεριά για όσους έψαχναν κάτι οικονομικότερο υπήρχε η αγορά των συστημάτων «φτιάξτο μόνος σου» ή DIY, όπως αλλιώς ονομάζονται, που συνήθως είναι ασύρματης τεχνολογίας. Με τον τρόπο αυτό ο πελάτης πλήρωνε ένα σημαντικά μικρότερο τίμημα και απόφευγε τους κινδύνους από το άνοιγμα του σπιτιού του σε πιθανώς κακόβουλους επισκέπτες. Ταυτόχρονα, λόγω της ασύρματης λειτουργίας τους, ελαχιστοποιούνταν τα μερεμέτια κατά την εγκατάσταση.

    Η μελέτη του συστήματος ήταν εξαιρετικά απλή και συνίσταται σε γενικές γραμμές στον προσδιορισμό του πλήθους και του είδους των ανιχνευτών (παγίδες, ραντάρ κλπ) που θα χρησιμοποιούνταν. Αυτό γινόταν συνήθως με την τηλεφωνική υποστήριξη του προμηθευτή του συστήματος ασφαλείας κατά την φάση της αγοράς. Ακόμα και η τοποθέτηση των ανιχνευτών ήταν μια εύκολη υπόθεση αφού, όντας ασύρματοι, απαιτούσαν μόνο στερέωση που γινόταν με βίδες ή ταινία διπλής όψης.

    Τα καλά όμως τελείωναν εδώ, αφού ο πελάτης σύντομα ανακάλυπτε ότι οι εργασίες εγκατάστασης είχαν αρκετές δυσκολίες. Η σημαντικότερη από αυτές σχετιζόταν με την παραμετροποίηση του συστήματος όπως η εκμάθηση των ασύρματων χειριστηρίων και ανιχνευτών, ο ορισμός εσωτερικών και εξωτερικών ζωνών, ο προγραμματισμός των καλούμενων τηλεφωνικών αριθμών σε περίπτωση συναγερμού κλπ. Τα προβλήματα ήταν περισσότερα όταν απουσίαζαν ή ήταν κακομεταφρασμένα τα σχετικά εγχειρίδια στα Ελληνικά και όταν δεν υπήρχε σωστή τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη.

    Και ενώ μοιάζει αδύνατο να αποφύγουμε το παραπάνω δίλημμα, η εταιρεία Doorado έρχεται να σας απαλλάξει από τους συμβιβασμούς στην επιλογή συναγερμού προσφέροντάς σας ένα κορυφαίο επαγγελματικό σύστημα υβριδικής τεχνολογίας (δηλαδή ταυτόχρονα ασύρματο και ενσύρματο) χωρίς καμία ανάγκη προγραμματισμού. Το μόνο πραγματικά plug and play σύστημα που έρχεται πλήρως προγραμματισμένο σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι απλά να το βάλετε στην πρίζα και να στερεώσετε τις παγίδες και τα ραντάρ στα κουφώματα και τους τοίχους.

    Αντί να αφιερώσετε ατελείωτες ώρες προσπαθώντας να ρυθμίσετε σωστά το συναγερμό σας, μπορούμε με μια ολιγόλεπτη τηλεφωνική συνομιλία να συλλέξουμε όλες τις αναγκαίες πληροφορίες ώστε οι τεχνικοί μας να κάνουν όλη την δουλειά της παραμετροποίησης για λογαριασμό σας. Ταυτόχρονα σας συμβουλεύουμε στην επιλογή όλων των αναγκαίων αξεσουάρ (τηλεχειριστήρια, παγίδες, ραντάρ, αισθητήρες κραδασμών, αισθητήρες καπνού κλπ)

    Ακόμα και αν στο μέλλον αλλάξουν οι ανάγκες σας και χρειαστεί αναβάθμιση ή πρόσθετες ρυθμίσεις (πχ αλλαγή κωδικού ή καταχώρηση πρόσθετων τηλεχειριστηρίων και ανιχνευτών) σας παρέχουμε απεριόριστη και δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη όποτε και αν την χρειαστείτε.

απλά βάλτε τον συναγερμό στην πρίζα

Πίσω

Προσφορές ασύρματων συναγερμών και αξεσουάρ ασφαλείας

Σημεία πώλησης συναγερμών και συστημάτων ασφαλείας

Σημεία πώλησης των ασύρματων συστημάτων ασφαλείας snapalarms

2012-12-06 05:25

Παραδίδουμε προγραμματισμένα όλα τα συστήματα ασφαλείας την επόμενη εργάσιμη ημέρα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Τηλεφωνήστε μας άμεσα στο 211.234.2766  για να σας ενημερώσουμε για το κοντινότερο στην περιοχή σας σημείο παράδοσης από όπου μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα μας.


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη