Βελτιώστε την ασφάλειά σας με ένα μοτέρ για αυτόματη αυλόπορτα ή γκαραζόπορτα

2010-12-19 08:54

αυλόπορτα

Τι είναι ένα μοτέρ αυλόπορτας ή γκαραζόπορτας

Ουσιαστικά η ραχοκοκαλιά κάθε ηλεκτρικής πόρτας είναι το μοτέρ το οποίο είναι και αυτό που επιτρέπει στην πόρτα να ανοίγει και να κλείνει. Τα μοτέρ μπορούν να τοποθετηθούν πάνω σε αυλόπορτες ή γκαραζόπορτες ανοιγόμενες ή συρόμενες και η δύναμη του μοτέρ εξαρτάται από το μέγεθος και το βάρος της γκαραζόπορτας. Για να ξεκινήσει το άνοιγμα της γκαραζόπορτας, συνήθως χρειάζεται ένα τηλεχειριστήριο, ή κάποια άλλη συσκευή εκπομπής σημάτων προς τον ελεγκτή της πόρτας.

Πάνω από όλα η ασφάλεια

Ένας από τους κύριους λόγους για την εγκατάσταση ενός αυτόματου μοτέρ γκαραζόπορτας εκτός από την άνεση του ότι δεν χρειάζεται να βγείτε από το όχημά σας για να ανοίξετε με το χέρι μία πόρτα, είναι το θέμα της ασφάλειας. Είναι στατιστικά αποδεδειγμένο ότι οι περισσότερες ληστείες λαμβάνουν χώρα την στιγμή που οι άνθρωποι πρέπει να βγουν από το όχημά τους για να ανοίξουν μια πόρτα.Φθάνοντας στο σπίτι αργά το βράδυ ή φεύγοντας για την εργασία νωρίς το πρωί είναι μερικές από τις φορές όπου κάποιος βρίσκεται σε αυξημένο κίνδυνο να πέσει θύμα ληστείας. Το να βγείτε από το αυτοκίνητό, σας αφήνει σε ευάλωτη θέση δεδομένου ότι οι ληστές μπορούν γρήγορα να επιτεθούν και να κλέψουν το αυτοκίνητό σας. Με μια αυτόματη πόρτα δεν χρειάζεται να αφήσετε την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας και όσο είστε μέσα στο αυτοκίνητο σας μειώνεται σημαντικά ο κίνδυνος οποιασδήποτε απειλής για σας ή τα μέλη της οικογένειας σας. Ένα αυτοματοποιημένο σύστημα ανοίγματος της γκαραζόπορτας, σας επιτρέπει επίσης να ελέγξετε τη γύρω περιοχή πριν να εισέλθετε στο σπίτι σας. Αν εντοπίσετε κάτι περίεργο ή θεωρήσετε ότι βρίσκεστε σε κίνδυνο, μπορείτε να επιταχύνετε για να απομακρυνθείτε και να κλείσετε την γκαραζόπορτα μέσα από το όχημά σας.

Εύκολο στην εγκατάσταση

Η εγκατάσταση ενός μοτέρ είναι σχετικά εύκολη αν είστε τύπος που πιάνουν τα χέρια του. Στο πακέτο συναρμολόγησης του προϊόντος παρέχονται οδηγίες, ωστόσο σε περίπτωση που έχετε αμφιβολίες μπορείτε να φωνάξετε την εταιρεία από την οποία το αγοράσατε για να το εγκαταστήσει για εσάς. Επειδή θα χρειαστεί να δουλέψετε με ηλεκτρικό ρεύμα, σιγουρευτείτε ότι έχετε κλείσει τον γενικό ώστε να είστε ασφαλείς καθώς θα εγκαθιστάτε το μοτέρ.

Κινηθείτε πράσινα

Τα πιο πολλά μοτέρ αυτόματου ανοίγματος πύλης δουλεύουν με ηλεκτρισμό, ωστόσο μπορεί κανείς να βρει στην αγορά μοτέρ που δουλεύουν με ηλιακή ενέργεια. Στις μέρες μας όλο και περισσότεροι άνθρωποι και εταιρείες έχουν γίνει πιο φιλικές προς το περιβάλλον, και υπάρχει μια αυξανόμενη ανησυχία σχετικά με το τι ζημιά προκαλείται στη γη μας από τις πηγές ενέργειας που χρησιμοποιούμε. Η ηλιακή ενέργεια είναι ο πιο πράσινος και φιλικός προς το περιβάλλον τρόπος για την χρησιμοποίηση της φυσικής πηγής ενέργειας μας - τον ήλιο. Τα μοτέρ που τροφοδοτούνται με ηλιακή ενέργεια, χρησιμοποιούν την ενέργεια του ηλίου στο μεγαλύτερο μέρος της λειτουργίας τους και παίρνουν ρεύμα μόνο σε περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει αρκετή ηλιοφάνεια για να παραχθεί η απαιτούμενη ενέργεια.

Η αυτοματοποίηση του ανοίγματος της γκαραζόπορτάς σας με την χρησιμοποίηση ενός μοτέρ αποτελεί ένα πλεονέκτημα για την ιδιοκτησία σας και επίσης βοηθά στην προστασία την δική σας και των αγαπημένων σας προσώπων. Είναι εύκολα στην εγκατάσταση και ορισμένα μοντέλα μοτέρ αυλοπορτών διαθέτουν ακόμα και πράσινη τεχνολογία που σας βοηθάει να εξοικονομήσετε ηλεκτρικό ρεύμα και να προστατεύσετε το περιβάλλον.

Πίσω

Προσφορές ασύρματων συναγερμών και συστημάτων ασφαλείας

Σημεία πώλησης συναγερμών και συστημάτων ασφαλείας

Σημεία πώλησης των ασύρματων συστημάτων ασφαλείας snapalarms

2012-12-06 05:25

Παραδίδουμε προγραμματισμένα όλα τα συστήματα ασφαλείας την επόμενη εργάσιμη ημέρα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Τηλεφωνήστε μας άμεσα στο 211.234.2766  για να σας ενημερώσουμε για το κοντινότερο στην περιοχή σας σημείο παράδοσης από όπου μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα μας.


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη