Μάθετε τα είδη των διαρρηκτών

2011-06-15 17:27

διαρρήκτηςΜπορεί να έχετε κλειδαριές στις πόρτες σας και στα παράθυρα για να κρατήσετε το σπίτι σας ασφαλές, μπορεί επίσης να έχετε έναν συναγερμό, αλλά δεν δρούν όλοι οι κλέφτες με τον ίδιο τρόπο και δεν μπορούν να αποτραπούν με τις ίδιες μεθόδους. Ειδικά εμείς που δουλεύουμαι πάνω στους συναγερμούς ακούμε καθημερινά απίστευτα πράγματα τα οποία μηχανεύονται οι κλέφτες για να εισβάλουν στο χώρο σας και να κλέψουν τα πολύτιμα πράγματά σας. Έτσι σκεφτήκαμε ότι θα ήταν χρήσιμο να μάθετε κάποια πράγματα για κάποια είδη διαρρηκτών και κάποιους τρόπους να τους αποτρέψετε.

Οπορτουνιστές

Αυτοί οι διαρρήκτες ψάχνουν για μια γρήγορη και εύκολη επιλογή. Αν αφήσετε μία πόρτα ξεκλείδωτη ή ενα παράθυρο ανοιχτό πιθανότατα θα μπούν μέσα αρπάζοντας ό,τι μπορούν. Αν πιάσετε συζήτηση με έναν από αυτούς,πιθανότατα θα εκμεταλευτούν την εμπιστοσύνη σας για να σας πάρουν το πορτοφόλι. Αυτοί οι κλέφτες δεν δίνουν σημασία στο ποιόν ή τί κλέβουν.

Βίαιος κλέφτης

Ένας τέτοιος κλέφτης είναι συνήθως πιο απεγνωσμένος από τον οπορτουνιστή. Αυτοί οι κλέφτες ψάχνουν για χρήματα ή για αντικείμενα που μπορούν εύκολα να πωληθούν. Τα καλά νέα είναι ότι εξαιτίας του γεγονότος ότι είναι πιο απεγνωσμένοι, έιναι και πιο μανιώδεις και για αυτό μερικές φορές παίρνουν αντικείμενα χαμηλής αξίας.

Ληστές

αυτοί οι κλέφτες είναι αυτοί που θα χαρακτηρούσαμε ως επαγγελματίες. Έχουν συνήθως ένα σχέδιο για να πουλήσουν ή να ξεφορτωθούν τα κλεμμένα αγαθά. Επίσης περνάνε πολύ χρόνο σχεδιάζοντας και κάνοντας έρευνα ώστε να κινδυνεύσουν λιγότερο και να πάρουν περισσότερα και πιο πολύτιμα πράγματα. Συχνά παρακολουθούν τον στόχο και μαθαίνουν τις συνήθειές του για να βρούν ευκαιρία.

Οι κλέφτες εκ προμελέτης

Αυτό το είδος κλεφτών είναι έμπειροι και στοχεύουν στα πολύτιμα αγαθά για κλοπή και μεταπώληση. Θα κάνουν πολύ έρευνα για τις συνήθειες, την ασφάλεια και ακόμα τον χρόνο που κάνει η ατυνομία για έρθει στο χώρο σας. Μερικές φορές τέτοιου είδους κλέφτες συμμετάσχουν σε κυκλώματα και μεταφέρουν τα κλοπυμαία. Αυτό κάνει δύσκολο τόν εντοπισμό τους.

Οι απόλυτοι διαρρήκτες

Αυτοί χρησιμοποιούν την μέθοδο του ληστή και του επαγγελματικότητα του κλέφτη εκ προμελέτης. Όπως οι παραπάνω κλέφτες δουλεύουν με κυκλώματα για να διανέμουν και να πουλήσουν τα κλεμένα αγαθά. Θα κάνουν έρευνα μέχρι να βρούν την ευκαιρία για να εισβάλλουν στο σπίτι σας και να πάρουν όσα περισσότερα μπορούν βάζοντάς τα σε ένα μεγάλο όχημα.

Ο καλύτερος τρόπος για αποφυγή διάρρηξης είναι ένας συναγερμός που να ενισχύεται με κλειδαριές και φώτα. Αν δεν δώσετε την ευκαιρία τότε οι κλέφτες θα φύγουν. Προσέχτε μην αφήνετε την πόρτα του γκαράζ ανοιχτή. Ένα άδειο γκαράζ θα δώσει στον κλέφτη την ευκαιριά για εισβολή. Επίσης δεν πρέπει να επισημαίνετε την αναχώρηση σας από το σπίτι στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης γιατι εύκολα μπορεί να γίνει αντιλυπτό από τον πιθανό εισβολέα. 

Πίσω

Προσφορές σε ασύρματα συστήματα συναγερμού M-tech 433Mhz

Σημεία πώλησης συναγερμών και συστημάτων ασφαλείας

Σημεία πώλησης των ασύρματων συστημάτων ασφαλείας snapalarms

2012-12-06 05:25

Παραδίδουμε προγραμματισμένα όλα τα συστήματα ασφαλείας την επόμενη εργάσιμη ημέρα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Τηλεφωνήστε μας άμεσα στο 211.234.2766  για να σας ενημερώσουμε για το κοντινότερο στην περιοχή σας σημείο παράδοσης από όπου μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα μας.


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη