Περιορισμοί στην λειτουργία των συναγερμών

2009-07-20 21:16

Αν και η τοποθέτηση ενός συναγερμού είναι ο πλέον αποτρεπτικός παράγοντας για την αποτροπή μιας εισβολής στο σπίτι σας οι έρευνες έχουν δείξει ότι υπάρχουν μερικοί περιορισμοί που πρέπει να τους λάβουμε σοβαρά υπόψιν μας.

Ένα πολύ συνηθισμένο πρόβλημα είναι ότι οι ιδιοκτήτες πολύ συχνά ξεχνούν να κλείσουν όλα τα κουφώματα πριν οπλίσουν τον συναγερμό τους όπως απαιτούν τα περισσότερα συστήματα συναγερμών. Αν και η τεχνολογία των συναγερμών είναι ιδιαίτερα προηγμένη δεν μπορεί να κάνει τίποτα αν χρησιμοποιείται με λάθος τρόπο.

Ακόμα και άν τις περισσότερες φορές οπλίζετε το σύστημα συναγερμού σας βγαίνοντας από το σπίτι σας είναι αρκετό να βρεθεί μία φορά απροστάτευτο και να δεχτεί επίθεση από ένα διαρρήκτη.

Οι περισσότεροι κλέφτες χρειάζονται γύρω στα 15 λεπτά για να ολοκληρώσουν την συλλογή της λείας τους. Στην περίπτωση όμως που κτυπήσει ο συναγερμός κατά την είσοδό τους στο σπίτι σας είναι βέβαιο ότι δεν θα διακυνδινέψουν την παραμονή τους σε αυτό και πιθανώς την επ αυτοφώρω σύλληψή τους.

Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάτε πως το σύστημα συναγερμού σας απαρτίζεται από ηλεκτρονικά εξαρτήματα οπότε υπάρχει πάντα η πιθανότητα κάποιο από αυτά να υποστεί μία βλάβη και να μην λειτουργεί. Συνιστάται εβδομαδιαία να γίνεται από τους ιδιοκτήτες ένας στοιχειώδης έλεγχος λειτουργίας και οπωσδήποτε μία φορά τον μήνα ένας αναλυτικός έλεγχος σε όλα τα υποσυστήματα. Επίσης είναι καλή ιδέα το σύστημα να εξετάζεται και από κάποιο ειδικό σε ετήσια βάση.

Πίσω

Προσφορές ασύρματων συστημάτων ασφαλείας σπιτιών

Σημεία πώλησης συναγερμών και συστημάτων ασφαλείας

Σημεία πώλησης των ασύρματων συστημάτων ασφαλείας snapalarms

2012-12-06 05:25

Παραδίδουμε προγραμματισμένα όλα τα συστήματα ασφαλείας την επόμενη εργάσιμη ημέρα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Τηλεφωνήστε μας άμεσα στο 211.234.2766  για να σας ενημερώσουμε για το κοντινότερο στην περιοχή σας σημείο παράδοσης από όπου μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα μας.


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη