Κάμερες παρακολούθησης σε επιχειρήσεις

2010-07-19 04:49

Έχετε μία επιχείρηση; Αν ναι, σίγουρα γνωρίζετε πως η ληστεία είναι το μόνο έγκλημα από το οποίο κινδυνεύει η επιχείρηση σας. Γι' αυτό θα πρέπει να λάβετε όσο περισσότερες προφυλάξεις ασφαλείας μπορείτε. Μία από αυτές, είναι να τοποθετήσετε συστήματα καμερών ασφάλειας. Αυτές οι κάμερες μπορούν να αποτρέψουν τους ληστές από μια πιθανή διάρρηξη περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο σύστημα συναγερμού.

Στους ληστές δεν τους αρέσει η ιδέα ότι θα καταγραφούν σε κάμερα, διότι αυτό έχει σαν συνέπεια πολλές πιθανότητες σύλληψής τους. Η πλειοψηφία των διαρρηκτών δεν θα διαρρήκνυε ένα μέρος όπου υπάρχουν κάμερες ασφαλείας, καθώς δεν θα έπαιρνε αυτό το ρίσκο. Εάν ένας διαρρήκτης τελικά εισβάλλει στο χώρο σας, τότε σίγουρα έχετε το τρόπο να βοηθήσετε την αστυνομία να τους ταυτοποιήσει.

Επίσης καλή ιδέα θα ήταν να διαθέσετε λίγο από το χρόνο σας ώστε να μάθετε περισσότερα για τις κάμερες ασφαλείας. Αυτό θα σας βοηθήσει να διαλέξετε την καλύτερη με βάση τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Αυτές οι κάμερες υπάρχουν σε πολλά μέρη και έχουν σκοπό να αποτρέψουν ληστές και να καταγράψουν όποιους παραβαίνουν τον νόμο.

Ένας καλός τρόπος να μάθετε γι' αυτές τις κάμερες ασφαλείας και πως χρησιμοποιούνται είναι να διαβάσετε ιστορίες στις εφημερίδες, στα περιοδικά και στο Internet. Υπάρχουν πολλές τέτοιες ιστορίες, γραμμένες με σκοπό να βοηθήσουν τόσο τους αναγνώστες, αλλά και τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων να καταλάβουν πώς δουλεύουν αυτές οι κάμερες. Διαβάστε όσες περισσότερες ιστορίες μπορείτε, διότι όση περισσότερη γνώση έχετε επί του θέματος τόσο καλύτερα μπορείτε να προστατέψετε την επιχείρησή σας.

Στην περιοχή του Lancaster των ΗΠΑ, οι τοπικές αρχές προέτρεψαν τις τοπικές επιχειρήσεις να εγκαταστήσουν κάμερες ασφαλείας ώστε να μειωθεί η εγκληματικότητα που είχε εκτιναχθεί στα ύψη σε αυτή την περιοχή. Η προτροπή αυτή έπιασε τόπο. Μετά την εγκατάσταση καμερών ασφάλειας, ο στόχος μείωσης της εγκληματικότητας έχει σχεδόν επιτευχθεί και η αστυνομία κάνει ευκολότερα το έργο της εξαιτίας της παροχής αυτού του χρήσιμου εργαλείου. Για παράδειγμα, οι εργαζόμενοι της περιοχής κάλεσαν την αστυνομία 492 φορές και της παρείχαν βίντεο τις 305 από αυτές. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα 82 συλλήψεις, 86 προσαγωγές καθώς επίσης και πολλές κατηγορίες που εκκρεμούν.

Μπορεί, αυτοί οι αριθμοί να μην φαντάζουν μεγάλη βοήθεια για την αστυνομία αλλά χωρίς αυτές τις κάμερες μπορεί να μην είχε καταφέρει να κάνει αυτές τις συλλήψεις. Κάμερες ασφαλείας χρησιμοποιούνται επίσης σε δημόσιους δρόμους και σε ιδιωτικές περιοχές με σκοπό την αποτροπή του εγκλήματος.

Για την επιχείρησή σας, μπορούν να κάνουν ακριβώς το ίδιο. Μην υποθέσετε ποτέ πως ένας ληστής δεν έχει στόχο τη δική σας επιχείρηση γιατί αυτό είναι μεγάλο λάθος. Πάντα να υποθέτετε το αντίθετο, και να είστε προετοιμασμένοι γιαυτό. Οι κάμερες ασφαλείας για την επιχείρηση είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας για την σύλληψη οποιουδήποτε διαρρήκτη παραβιάσει τον χώρο σας, γιαυτό σιγουρευτείτε πως θα προμηθευτείτε το συντομότερο δυνατό με μία. 

Πίσω

Σημεία πώλησης συναγερμών και συστημάτων ασφαλείας

Σημεία πώλησης των ασύρματων συστημάτων ασφαλείας snapalarms

2012-12-06 05:25

Παραδίδουμε προγραμματισμένα όλα τα συστήματα ασφαλείας την επόμενη εργάσιμη ημέρα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Τηλεφωνήστε μας άμεσα στο 211.234.2766  για να σας ενημερώσουμε για το κοντινότερο στην περιοχή σας σημείο παράδοσης από όπου μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα μας.


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη