Εξωτερικές κάμερες ασφαλείας. Προειδοποιούν για τους εισβολείς πριν μπουν στο σπίτι σας

2010-12-11 08:13

εξωτερική κάμερα ασφαλείας

Αν θέλετε να εξασφαλίσετε την ασφάλεια του σπιτιού σας, θα πρέπει να έχετε μία εξωτερική κάμερα ασφαλείας για να σας ενημερώνει για τους εισβολείς που είναι πιθανόν να εισέλθουν στο σπίτι σας.

Οι εξωτερικές ασύρματες κάμερες δεν χρειάζονται καλώδια για τη σύνδεσή τους με τις συσκευές παρακολούθησης. Συνήθως χρησιμοποιούν ραδιοσυχνότητα 2,4 GHz για την αποστολή βίντεο σε συσκευές εγγραφής ή παρακολούθησης. Επίσης, τοποθετούνται σε στεγανά και ανθεκτικά περιβλήματα που τους επιτρέπουν να αντέχουν σε ακραίες καιρικές συνθήκες, καθώς και σε βανδαλισμούς. Κύριος περιορισμός τους, όμως, είναι ότι το σήμα είναι ευαίσθητο σε παρεμβολές. Η επιτρεπόμενη εμβέλεια ανάμεσα στην κάμερα και τον δέκτη, μπορεί επίσης να παρεμποδίζεται, για παράδειγμα από κτίρια που κόβουν την οπτική επαφή.

Ένα άλλο ζήτημα είναι η παροχή ρεύματος. Αν η κάμερα χρησιμοποιηθεί έξω από το σπίτι, τότε μπορείτε να την συνδέσετε σε πρίζα εναλλασσόμενου ρεύματος. Ωστόσο, εάν η κάμερα θα χρησιμοποιηθεί σε μεγάλη απόσταση, μπορείτε να αγοράσετε μια που να λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

Αν ψάχνετε να αγοράσετε μια εξωτερική κάμερα ασφαλείας, εδώ είναι μερικά χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβετε υπόψη, ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες ασφαλείας σας:

  • Λειτουργία ήχου μίας κατεύθυνσης: λειτουργία που σας επιτρέπει να καταγράψετε ήχο και να ακούσετε κάποιον εντός της ζώνης παρακολούθησης. Εάν επιλέξετε αμφίδρομο ήχο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του καθώς και να τον ακούσετε.
  • Λειτουργία ημερήσιας ή νυχτερινής όρασης που σας επιτρέπουν να καταγράφετε βίντεο σε διαφορετικές συνθήκες φωτισμού. Επιλέξτε μια κάμερα με χαμηλή βαθμολογία lux, δεδομένου ότι αυτή θα είναι η πιο αποτελεσματική για τη καταγραφή μιας ικανοποιητικής εικόνας ακόμη και σε πολύ αμυδρό φως.
  • Λειτουργία με υπέρυθρες που σας επιτρέπει να καταγράφετε βίντεο με ικανοποιητική ποιότητα εικόνας, ακόμη και στο σκοτάδι ή σε πολύ σκοτεινές συνθήκες.
  • Pan-tilt-zoom λειτουργίες που αυξάνουν την εμβέλεια της κάμερας, επιτρέποντάς σας να μετακινήσετε την κάμερα και να καταγράψετε από πολλές γωνίες ή να κάνετε ζουμ σε μια συγκεκριμένη λεπτομέρεια.
  • Κάμερες IP με δυνατότητα σύνδεσης στο Internet σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε το βίντεο στον υπολογιστή σας ή από το κινητό σας, όπως ένα Smartphone. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε «γεγονότα» και να προγραμματίσετε την κάμερα να στείλει ένα e-mail μετά τον εντοπισμό ενός «γεγονότος», όπως όταν ανιχνεύεται κίνηση στον χώρο που παρακολουθείται.
Πίσω

Ασύρματα και ενσύρματα συστήματα συναγερμού M-tech 433Mhz

Σημεία πώλησης συναγερμών και συστημάτων ασφαλείας

Σημεία πώλησης των ασύρματων συστημάτων ασφαλείας snapalarms

2012-12-06 05:25

Παραδίδουμε προγραμματισμένα όλα τα συστήματα ασφαλείας την επόμενη εργάσιμη ημέρα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Τηλεφωνήστε μας άμεσα στο 211.234.2766  για να σας ενημερώσουμε για το κοντινότερο στην περιοχή σας σημείο παράδοσης από όπου μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα μας.


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη