Η καλύτερη επιλογή για την οικιακή ασφάλεια είναι μια κάμερα παρακολούθησης

2010-12-18 14:24

Κλέφτης στην πόρτα

Υπολογίζεται ότι μία διάρρηξη σπιτιού συμβαίνει κάθε 15 δευτερόλεπτα και κατά μέσο όρο το 16% επί του συνόλου των σπιτιών έχει υποστεί διάρρηξη! Οι διαρρήξεις σπιτιών πολλαπλασιάστηκαν τον τελευταίο καιρό, δεδομένου ότι αποτελούν εύκολους στόχους σε σύγκριση με τις προστατευμένες σε μεγάλο βαθμό επιχειρήσεις όπου είναι δύσκολο για κάποιον να εισβάλει.

Υπάρχουν πολλές μέθοδοι για να προστατεύσετε το σπίτι σας και να έχετε επίγνωση όσων συμβαίνουν ακόμα και αν είστε μακριά.  Μία από τις καλύτερες επιλογές επιτήρησης είναι μια οικιακή κάμερα ασφαλείας που σας βοηθά να προστατεύσετε το σπίτι σας και εξωτερικούς χώρους από βανδάλους.

Τα συστήματα καταγραφής video DVR αποτελούν μια από τις πιο πρόσφατες μεθόδους επιτήρησης για το σπίτι σας. Τέσσερις κάμερες τοποθετούνται σε στρατηγικές θέσεις, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τα τεκταινόμενα εκεί. Οι κάμερες με δυνατότητα λειτουργίας μέρα και νύχτα συνδέονται σε USB σύστημα καταγραφής video DVR το οποίο στην συνέχεια συνδέεται με τον υπολογιστή σας. Το λογισμικό που παρέχεται μαζί με το σύστημα, σας επιτρέπει να έχετε εικόνα από οπουδήποτε στον κόσμο εφόσον έχετε σύνδεση στο Ίντερνετ. Διατίθενται και ασύρματα μοντέλα.

Υπάρχουν ολοκληρωμένες μονάδες που περιλαμβάνουν 4, 8 και 16 κανάλια με ενσύρματα ή ασύρματα συστήματα για παρακολούθηση. Περιλαμβάνουν μία οθόνη, ένα σύστημα καταγραφής video DVR, κάμερες και εξοπλισμό για την σύνδεση και έχετε την απόλυτη άνεση που προσφέρει η δυνατότητα παρακολούθησης εξ’ αποστάσεως μέσω Ίντερνετ.

Οι κάμερες IP, επίσης χρησιμοποιούνται ευρέως για την επιτήρηση στο σπίτι και μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Μπορούν να συνδεθούν απευθείας με τον υπολογιστή και δεν απαιτούν σύστημα καταγραφής video DVR. Η εξωτερική κάμερα έχει εμβέλεια περίπου 20 μέτρα (60 πόδια) και μπορεί να καταγράψει εικόνες ακόμη και στο απόλυτο σκοτάδι ενώ αυτές μπορεί κανείς να τις δει εξ’ αποστάσεως μέσω Ίντερνετ.

Οι κρυφές κατασκοπευτικές κάμερες αποτελούν έναν άλλο τρόπο επιτήρησης που τίθεται στην υπηρεσία της οικιακής ασφάλειας. Υπάρχουν μονόχρωμες και έγχρωμες κατασκοπευτικές κάμερες. Οι ασπρόμαυρες κάμερες είναι οικονομικές και παράγουν εικόνες υψηλής ανάλυσης ενώ μία έγχρωμη κάμερα εξασφαλίζει καλύτερο καθορισμό των αντικειμένων αν και θα μπορούσε να είναι πολύ πιο ακριβή. Κατασκοπευτικές κάμερες για χαμηλό φωτισμό μπορούν να λειτουργήσουν ακόμα και σε πίσσα σκοτάδι και είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει κάμερες με χαμηλή ευαισθησία LUX για να εξασφαλιστούν όσο το δυνατόν καθαρότερες εικόνες.

Η ποιότητα της εικόνας εξαρτάται από την ανάλυση των γραμμών και τις εξόδους της κάμερας σας. Ανάλυση 380 γραμμές θα δώσει κρυστάλλινες καθαρές εικόνες αρκετά καλές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως σημείο αναφοράς ακόμα και από επαγγελματίες ιδιωτικούς ντετέκτιβ. Με την εμφάνιση αυτών των καμερών παρακολούθησης, η ασφάλεια στο σπίτι έχει γίνει ευκολότερη όσο ποτέ άλλοτε.

Η κάμερα παρακολούθησης αποτελεί μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους και θα είναι αυτή υπεύθυνη για το σπίτι σας όσο εσείς θα λείπετε μακριά.

Πίσω

Προσφορές ασύρματων συναγερμών και αξεσουάρ ασφαλείας

Σημεία πώλησης συναγερμών και συστημάτων ασφαλείας

Σημεία πώλησης των ασύρματων συστημάτων ασφαλείας snapalarms

2012-12-06 05:25

Παραδίδουμε προγραμματισμένα όλα τα συστήματα ασφαλείας την επόμενη εργάσιμη ημέρα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Τηλεφωνήστε μας άμεσα στο 211.234.2766  για να σας ενημερώσουμε για το κοντινότερο στην περιοχή σας σημείο παράδοσης από όπου μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα μας.


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη