Εγκαταστήστε μόνοι σας ένα συναγερμό

2009-07-20 20:30

Για ιδιοκτήτες που προτιμούν να κάνουν πράγματα μόνοι τους αντί να πληρώνουν τεχνίτες υπάρχουν τώρα συστήματα συναγερμών DIY (φτιάξτο μόνος σου). Το σημαντικότερο σημείο που θα πρέπει να προσέξετε στην περίπτωση που πάρετε μια τέτοια απόφαση είναι να σιγουρευτείτε για την ύπαρξη αναλυτικών οδηγιών που φυσικά θα πρέπει να ακολουθήσετε κατά γράμμα.

Ειναι ακόμα σημαντικό να διαθέτετε ένα βασικό σετ εργαλείων και μία σκάλα αφού θα χρειαστεί να τοποθετήσετε κάποια αισθητήρια του συναγερμού σε σημεία ψηλότερα από εκεί που φθάνετε. Ένας φίλος που θα συνδράμει την προσπάθειά σας μπορεί να μειώσει καθοριστικά τον απαιτούμενο χρόνο εγκατάστασης.

Όταν αποφασίσετε να κάνετε μια τέτοια αγορά είναι καλό να κάνετε μια στοιχειώδη έρευνα σχετικά με τα μοντέλα που κυκλοφορούν, τις προδιαγραφές τους αλλά και τις τιμές που κοστίζουν.

Αν κάποια στιγμή κατά την διάρκεια της τοποθέτησης του συναγερμού δεν νοιώθετε σίγουροι για τα βήματα που εκτελείτε ίσως είναι καλύτερα να επικοινωνήσετε για συμβουλές με την προμηθεύτρια εταιρεία. Ακόμα αν κάπου δυσκολεύεστε ίσως είναι απαραίτητο να σας προτείνουν κάποιο εξειδικευμένο τεχνίτη που θα αναλάβει για λογαριασμό σας τις τελικές ρυθμίσεις ή κάποια δυσκολότερα σημεία της εγκατάστασης.

Πίσω

Προσφορές ασύρματων συναγερμών και αξεσουάρ ασφαλείας

Μοναδικές προσφορές ολοκληρωμένων συστημάτων ασφαλείας

 

συναγερμός

 Ο  πληρέστερος  συναγερμός  της  αγοράς  τώρα  μόνο  με 269 EUR

Σημεία πώλησης συναγερμών και συστημάτων ασφαλείας

Σημεία πώλησης των ασύρματων συστημάτων ασφαλείας snapalarms

2012-12-06 05:25

Παραδίδουμε προγραμματισμένα όλα τα συστήματα ασφαλείας την επόμενη εργάσιμη ημέρα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Τηλεφωνήστε μας άμεσα στο 211.234.2766  για να σας ενημερώσουμε για το κοντινότερο στην περιοχή σας σημείο παράδοσης από όπου μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα μας.


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη