Επενδύστε σε οικιακά συστήματα ασφαλείας για την προστασία των παιδιών σας

2010-12-05 11:29

Ασφαλές σπίτι με σύστημα συναγερμού

Οι γονείς διαρκώς ανησυχούν για την ευημερία των παιδιών τους, αν τρέφονται σωστά, αν είναι υγιή, και εάν είναι ασφαλή από τους διάφορους κινδύνους. Οι γονείς προσπαθούν να προστατεύσουν τα παιδιά τους κάθε πιθανό κίνδυνο, αν αυτό είναι δυνατόν. Ενώ το σπίτι είναι ένα φαινομενικά ασφαλές καταφύγιο για τα παιδιά, μπορεί επίσης να αποδειχθεί επικίνδυνο αν δεν ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα για να διασφαλιστεί από διαρρήκτες και άλλους εγκληματίες. Η επένδυση σε ένα αξιόπιστο σύστημα συναγερμού μπορεί να είναι απλά ο τρόπος για να μειωθεί ο κίνδυνος διάρρηξης και να σας εξασφαλίσει ότι τα παιδιά σας είναι σώα και αβλαβή.

Εκπαιδεύοντας τα παιδιά σας ώστε να συμπεριφέρονται σωστά στο σπίτι, είναι σημαντικό προκειμένου να μειωθούν οι κίνδυνοι που ενδέχεται να προκύψουν. Για την προσωπική τους υγεία και ασφάλειά, τα μικρά παιδιά θα πρέπει να απαγορεύεται να χρησιμοποιούν τις συσκευές της κουζίνας, δεδομένου ότι έχουν αιχμηρά άκρα που μπορεί να τραυματίσουν ακόμη και έναν ενήλικα, εάν δεν γνωρίζει πώς να τις χρησιμοποιεί. Επιπλέον, τα μικρά παιδιά πρέπει να ξέρουν ότι είναι απαραίτητο να ενημερώσουν τον γονέα ή τον κηδεμόνα τους για το που βρίσκονται, όταν παίζουν έξω με τα παιδιά της γειτονιάς. Παρόλο που αυτό είναι κάτι χιλιοειπωμένο και οι γονείς έχουν φροντίσει να ενημερώσουν τα παιδιά τους για αυτό, χρειάζεται να το τονίσουμε ξανά. Τα μικρά παιδιά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μιλάνε με αγνώστους.

Όταν τα παιδιά μένουν μόνα στο σπίτι, ακόμη και αν είναι μόνο για λίγα λεπτά, πρέπει να ληφθούν προληπτικά μέτρα ασφαλείας. Τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει να συμβαίνουν σπάνια και να ελαχιστοποιηθούν! Ωστόσο, μερικές φορές, οι γονείς πρέπει να «πεταχτούν» σε μια δουλειά και το να αφήσουν τα παιδιά στο σπίτι για λίγα λεπτά μόνα τους, αποτελεί την ύστατη λύση. Τα παιδιά πρέπει να γνωρίζουν ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ανοίγουν την πόρτα σε οποιονδήποτε άλλον εκτός από ένα πολύ στενό οικογενειακό φίλο ή συγγενή. Ακόμη και σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορεί να υπάρχει πιθανός κίνδυνος.

Επιπλέον, τα παιδιά θα πρέπει να είναι επιφυλακτικά ακόμη και όταν απαντούν στο τηλέφωνο. Δεν πρέπει ποτέ να αποκαλύψουν ότι είναι στο σπίτι μόνα, καθώς μπορεί να βάλει σε πειρασμό τον καλούντα να εισβάλλουν στο σπίτι είτε για να το ληστέψει είτε για να απαγάγει τα παιδιά. Ίσως, οι γονείς μπορούν να εφαρμόσουν έναν κανόνα, σύμφωνα με τον οποίο τα παιδιά δεν επιτρέπεται να σηκώσουν το τηλέφωνο αν δεν είναι απόλυτα σίγουρα ότι είναι ένας από τους γονείς αυτός που καλεί. Οι γονείς μπορούν να καλούν και να αφήνουν το τηλέφωνο να χτυπήσει μερικές φορές, να κλείσουν, και στη συνέχεια, να καλέσουν πάλι, έτσι ώστε τα παιδιά τους γνωρίζουν ποιος καλεί.

Όλοι αυτοί οι μηχανισμοί είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μειωθούν οι κίνδυνοι για τα παιδιά στο σπίτι, αλλά η επένδυση σε ένα αξιόπιστο σύστημα ασφαλείας για το σπίτι είναι ο πλέον αποτελεσματικός τρόπος. Αν ένας διαρρήκτης προσπαθήσει να εισβάλει στο σπίτι σας, ενώ τα παιδιά σας είναι μέσα, ο συναγερμός θα ενεργοποιηθεί. Ο δυνατός ήχος που θα ακουστεί από την ενεργοποίηση του συναγερμού θα ειδοποιήσει τους κατοίκους του σπιτιού και τους περαστικούς για το έγκλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Έτσι, τα παιδιά σας θα είναι ασφαλή από την πιθανή βίαιη συμπεριφορά ενός διαρρήκτη. Εκπαιδεύοντας τα παιδιά σας σχετικά με την σωστή συμπεριφορά είναι σημαντικό και μπορεί να μειώσει τους κινδύνους που ίσως προκύψουν. Ωστόσο, επενδύοντας σ' ένα σύστημα συναγερμού για το σπίτι είναι εγγυημένη προστασία και σας παρέχει σιγουριά γνωρίζοντας ότι τα παιδιά σας είναι σώα και αβλαβή.

Πίσω

Ασύρματα και ενσύρματα συστήματα συναγερμού M-tech 433Mhz

Σημεία πώλησης συναγερμών και συστημάτων ασφαλείας

Σημεία πώλησης των ασύρματων συστημάτων ασφαλείας snapalarms

2012-12-06 05:25

Παραδίδουμε προγραμματισμένα όλα τα συστήματα ασφαλείας την επόμενη εργάσιμη ημέρα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Τηλεφωνήστε μας άμεσα στο 211.234.2766  για να σας ενημερώσουμε για το κοντινότερο στην περιοχή σας σημείο παράδοσης από όπου μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα μας.


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη