Προστατέψτε το σπίτι σας σε 3 γρήγορα βήματα

2011-07-02 12:20

προστασία σπιτιούΕδώ είναι κάποιες σύντομες συμβουλές που σίγουρα θα αποθαρρύνουν ή θα αποτρέψουν έναν πιθανό εισβολέα από το να εισβάλει στο σπίτι σας. Δεν είναι μία ολοκληρωμένη λίστα αλλά σίγουρα θα κρατήσει το σπίτι σας ασφαλές.

  • Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να κοιτάξετε καλά από μακριά το σπίτι σας. Υπάρχουν τίποτα κρυφά σημεία κόντα σε πόρτα ή παράθυρο; αν διαπιστώσετε καμιά αδυναμία στο σπίτι σας να είστε σίγουροι ότι ένας εππαγγελματίας κλέφτης θα το εκμεταλλευτεί για να εισβάλλει ή να κρυφτεί σε περίπτωση που κάτι στραβώσει στο σχέδιό του.
  • Το δεύτερο βήμα που πρέπει να παρθεί είναι η εγκατάσταση ενός απλού συναγερμού. Και ο απλούστερος συναγερμός θα κάνει τον κλέφτη να ''κοιτάξει'' άλλο σπίτι εξ' αιτίας του υψηλού κίνδυνου που θα διατρέξει. Οι παγίδες στα παράθυρα μία εξωτερική σειρήνα και μιά πινακίδα που δείχνει ότι το σπίτι σας προστατεύεται είναι αρκετά για να διώξουν τον κλέφτη.
  • Τέλος ο θόρυβος και το φώς είναι οι χειρότεροι εχθροί του κλέφτη οπότε φωτίστε την γύρω περιοχή του σπιτιού σας και σε περίπτωση εισβολής αν υπάρχει συναγερμός, η σειρήνα θα χτυπήσει τρομάζοντας τον κλέφτη και κάνοντάς τον να φύγει.
Πίσω

Πίνακες συναγερμών ασφαλείας και ασύρματα αξεσουάρ M-tech

Σημεία πώλησης συναγερμών και συστημάτων ασφαλείας

Σημεία πώλησης των ασύρματων συστημάτων ασφαλείας snapalarms

2012-12-06 05:25

Παραδίδουμε προγραμματισμένα όλα τα συστήματα ασφαλείας την επόμενη εργάσιμη ημέρα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Τηλεφωνήστε μας άμεσα στο 211.234.2766  για να σας ενημερώσουμε για το κοντινότερο στην περιοχή σας σημείο παράδοσης από όπου μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα μας.


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη