Γιατί χρειάζεστε μια κάμερα παρακολούθησης

2010-12-11 08:43

κάμερα επιχείρησης

Το ζήτημα του κατά πόσον ή όχι μία κάμερα παρακολούθησης είναι κατάλληλη για εσάς έχει πραγματικά απαντηθεί από ένα άλλο, πιο σημαντικό ερώτημα. Έχετε κάτι που να χρειάζεται να το προστατεύσετε; Οι πιθανότητες λένε ότι έχετε. Οι πιθανότητες λένε ότι έχετε πολλά που χρειάζονται προστασία.

  • Κατοικία
  • Επιχείρηση
  • Πλούτος
  • Συνταξιοδότηση
  • Υπάλληλοι
  • Γάμος
  • Παιδιά
  • Οικογένεια

Μπορεί να έχετε ένα από αυτά, ή μπορεί να τα έχετε και όλα. Οι κάμερες ασφάλειας και παρακολούθησης θα σας βοηθήσουν να προστατεύσετε το καθένα ή και όλα από τα παραπάνω. Οι κάμερες παρακολούθησης προστατεύουν εσάς και την ζωή σας.

Αποτρέπουν εγκληματικές ενέργειες. Η παρουσία καμερών μειώνει σημαντικά την εγκληματικότητα και τις παράνομες ενέργειες. Το να γνωρίζεις ότι καταγράφεσαι, είναι αρκετά αποτρεπτικό σε πολλές περιπτώσεις. Αν συμβεί κάποια εγκληματική ενέργεια, έχεις αποδείξεις. Στην σημερινή κοινωνία, η δίωξη των εγκληματιών είναι πολύ πιο εύκολη όταν διαθέτεις αποδεικτικά στοιχεία. Οι κάμερες παρακολούθησης σου παρέχουν ένα αποδεικτικό βίντεο από τα γεγονότα που συμβαίνουν. Είναι πολύ πιο εύκολο να κατηγορήσεις κάποιον ότι έκανε κάτι, όταν έχεις στην κατοχή σου ένα βίντεο με το πρόσωπο που το κάνει αυτό και με καταγεγραμμένη την ώρα και την ημερομηνία.

Πολύ περισσότερος κόσμος και επιχειρήσεις από όσους φαντάζεστε διαθέτουν κάμερες. Ποια ήταν η τελευταία φορά που βρισκόσασταν σε κάποια εταιρεία και δεν είχε κάμερες; Σχεδόν κάθε επιτυχημένη επιχείρηση σήμερα έχει αρκετές κάμερες ασφαλείας εγκατεστημένες. Γνωρίζουν ότι οι κάμερες αποτρέπουν το έγκλημα και παρέχουν αποδεικτικά βίντεο όταν συμβαίνουν εγκληματικές πράξεις.

Οι κάμερες βγάζουν από μόνες τους το κόστος τους. Από αυστηρά οικονομική άποψη, οι κάμερες προλαμβάνουν το έγκλημα. Λιγότερες εγκληματικές ενέργειες σημαίνει μεγαλύτερα κέρδη και περιθώρια κέρδους για την επιχείρηση σας. Αυτά τα επιπρόσθετα κέρδη εύκολα μπορούν να πληρώσουν την εγκατάσταση των καμερών.

Από μία πιο προσωπική πλευρά, δεν υπάρχει τιμή με την οποία μπορείτε να κοστολογήσετε την ασφάλεια ή την ευημερία του σπιτιού και της οικογένειάς σας, ή την ψυχική σας ηρεμία η οποία έρχεται με την εν λόγω ασφάλεια και ευημερία.

Πίσω

Προσφορές υβριδικών συναγερμών και παρελκόμενων ασφαλείας

Σημεία πώλησης συναγερμών και συστημάτων ασφαλείας

Σημεία πώλησης των ασύρματων συστημάτων ασφαλείας snapalarms

2012-12-06 05:25

Παραδίδουμε προγραμματισμένα όλα τα συστήματα ασφαλείας την επόμενη εργάσιμη ημέρα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Τηλεφωνήστε μας άμεσα στο 211.234.2766  για να σας ενημερώσουμε για το κοντινότερο στην περιοχή σας σημείο παράδοσης από όπου μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα μας.


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη