Επιλέγοντας ένα εξωτερικό οικιακό σύστημα ασφαλείας με κάμερα

2010-12-11 16:52

κλέφτης χρημάτων

Ένας βασικός αντικλεπτικός συναγερμός είναι ίσως αυτό που αρχικά χρειάζεστε για να νιώθετε ασφαλείς, αλλά πολλοί αισθάνονται πως χρειάζονται επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας όπως είναι οι εξωτερικές κάμερες ασφαλείας για να διατηρήσουν τα προσωπικά τους υπάρχοντά, τα μέλη της οικογένειας τους, το σπίτι ή το γραφείο τους πραγματικά σε ασφάλεια.

Καθώς πολλές επιχειρήσεις και ιδιοκτήτες κατοικιών έχουν εγκαταστήσει εξωτερικά συστήματα κάμερας μόνο αφού πρώτα αντιμετώπισαν προβλήματα με διαρρήξεις ή βανδαλισμό, το κόστος των εξωτερικών συστημάτων επιτήρησης έχει μικρύνει τόσο, ώστε πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος κανείς να περιμένει.

Οι εξωτερικές κάμερες επιτήρησης μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να καταγράφουν διαρκώς, αλλά τα περισσότερα μοντέλα ενεργοποιούνται με ανιχνευτή κίνησης. Οι εξωτερικές κάμερες με ανιχνευτές κίνησης είναι και αυτές που χρησιμοποιούνται πιο συχνά εξ αιτίας της εξοικονόμησης κόστους αλλά και επειδή δεν χρειάζεται να ψάχνετε ανάμεσα σε ώρες βίντεο για να εντοπίσετε ακριβώς το υλικό που χρειάζεστε για να βρείτε την απάντηση στο πρόβλημα σας.

Ενώ κάποιοι λένε ότι οι εξωτερικές κάμερες ενεργοποιούνται από ζώα ή και από τον άνεμο, τουλάχιστον τα περιστατικά αυτά σας ενημερώνουν ότι οι κάμερες δουλεύουν και ορισμένοι μπορεί ακόμα και να διασκεδάζουν με το γεγονός ότι οι εξωτερικές κάμερες ασφαλείας παρέχουν μια διασκεδαστική θέα της δραστηριότητας ανθρώπων ή και άγριας ζωής στην περιοχή.

Το κόστος ενός συστήματος εξωτερικής κάμερας ασφαλείας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τις ανάγκες του ιδιοκτήτη ενός σπιτιού ή μίας επιχείρησης. Λειτουργίες όπως: η Υπέρυθρη ακτινοβολία, η δυνατότητα ζουμ, η εγγραφή βίντεο υψηλής ανάλυσης, η ρυθμιζόμενη εστίαση, θα ανεβάσουν το κόστος του συστήματος του οποίου οι ελάχιστες απαιτήσεις είναι να είναι ανθεκτικό σε ακραίες καιρικές συνθήκες και θερμοκρασίες.

Ιδιοκτήτες συστημάτων ασφαλείας οι οποίοι βρίσκουν απαραίτητο να αγοράσουν εξωτερικές κάμερες καταγραφής βίντεο, πιθανόν θα θέλουν να απευθυνθούν στην εταιρεία που τους παρείχε και τα υπόλοιπα συστήματα ασφαλείας που ήδη διαθέτουν. Οι πιο πολλοί θα έχουν μοντέλα κάμερας που θα ταιριάζουν με τα υπάρχοντα συστήματα ασφαλείας, και δεν θα σας κοστίσει πολύ να τα συμπεριλάβετε.

Όταν επιλέγετε εξωτερικές κάμερες ασφαλείας για να τις εγκαταστήσετε για πρώτη φορά, κοιτάξτε για συστήματα που ανταποκρίνονται στον προϋπολογισμό σας και δεν θα είναι επιρρεπή σε αποτυχία όταν θα τα χρειάζεστε. Ελέγξτε κριτικές στο Ίντερνετ από διάφορους κατασκευαστές και εξετάστε την λήψη μιας εκτεταμένη εγγύησης και ενός πακέτου υπηρεσιών, εάν ο κατασκευαστής δεν το περιλαμβάνει.

Πολλοί κάνουν τις αγορές των εξωτερικών οικιακών καμερών ασφαλείας και παρακολούθησης από το Ίντερνετ γνωρίζοντας ότι πιθανόν θα είναι πιο ακριβές αν τις αγοράσουν από κάποιο τοπικό κατάστημα. Καθώς οι καλύτερες τιμές συνήθως εντοπίζονται στο Ίντερνετ, αν δεν πάρετε εγγύηση από τον κατασκευαστή και δικαίωμα επιστροφής ή αν δεν μπορείτε να την εγκαταστήσετε μόνος σας μπορεί η συναλλαγή τελικά να σας κοστίσει πολύ περισσότερο από το αναμενόμενο.

Θυμηθείτε να εγκαταστήσετε μια εφεδρική συσκευή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, αν είναι δυνατόν, και να είστε προετοιμασμένοι να εξετάζετε όλα τα συστήματα σε τακτική βάση για να είστε σίγουροι ότι οι συσκευές καταγραφής και οι οικιακές εξωτερικές κάμερες ασφαλείας λειτουργούν σωστά.

Πίσω

Προσφορές υβριδικών συναγερμών και παρελκόμενων ασφαλείας

Σημεία πώλησης συναγερμών και συστημάτων ασφαλείας

Σημεία πώλησης των ασύρματων συστημάτων ασφαλείας snapalarms

2012-12-06 05:25

Παραδίδουμε προγραμματισμένα όλα τα συστήματα ασφαλείας την επόμενη εργάσιμη ημέρα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Τηλεφωνήστε μας άμεσα στο 211.234.2766  για να σας ενημερώσουμε για το κοντινότερο στην περιοχή σας σημείο παράδοσης από όπου μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα μας.


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη