Συναγερμοί σπιτιού, ένα από τα καλύτερα φάρμακα στην αϋπνία

2010-11-04 04:28

Αν έχετε πρόβλημα ύπνου στο σπίτι σας το βράδυ, ίσως να φταίει ότι έχετε πολλά στο μυαλό σας και είστε ανήσυχοι για την ασφάλεια της οικογένειας και του σπιτιού σας. Μπορεί να είναι δύσκολο να κοιμηθείτε το βράδυ, όταν σας κρατάνε άγρυπνους ήχοι έξω από το παράθυρό σας και η σκέψη του κινδύνου έξω από το σπίτι σας. Αντί να πάρετε υπνωτικό χάπι για να μπορέσετε να κοιμηθείτε όλη νύχτα, ίσως θα πρέπει να δοκιμάσετε την εγκατάσταση ενός συναγερμού στο σπίτι για να ηρεμήσετε.

Ο ήχος από το θρόισμα ενός δέντρου έξω από το παράθυρό σας μπορεί εύκολα να ακούγεται σαν κάποιον που προσπαθεί να διαρρήξει το σπίτι σας. Ο ήχος από τη γάτα του γείτονά σας που σκαλίζει τα σκουπίδια στον κάδο δίπλα από το γκαράζ, μπορεί εύκολα να ακούγεται σαν κάποιον που προσπαθεί να διαρρήξει το γκαράζ σας. Aκόμη και ο ήχος των σκίουρων που διασχίζουν την αυλή σας, μπορεί μερικές φορές να ακούγεται σαν κάποιος να περνάει μέσα από τον κήπο σας. Είναι εύκολο να είστε ανήσυχοι και η καρδιά σας να χτυπά δυνατά όταν προσπαθείτε να κοιμηθείτε το βράδυ.

Η εγκατάσταση ενός συναγερμού στο σπίτι μπορεί να βοηθήσει να ηρεμήσετε το μυαλό σας και να κάνει τους ήχους έξω από το σπίτι σας να ακούγονται λιγότερο απειλητικοί. Δεν θα πρέπει να ανησυχείτε ότι κάποιος προσπαθεί να διαρρήξει το σπίτι σας όταν ακούτε το θρόισμα ενός δέντρου έξω από το παράθυρό σας, γιατί ξέρετε ότι ο συναγερμός θα ηχήσει εάν κάποιος προσπαθεί να διαρρήξει το σπίτι σας. Θα είστε σε θέση να ηρεμήσετε έχοντας υπόψη σας ότι θα ακούσετε το σύστημα ασφαλείας του σπιτιού να ηχεί, αν κάποιος είναι έξω προσπαθώντας να εισέλθει χωρίς να είναι ευπρόσδεκτος.

Πολλά συστήματα ασφαλείας για το σπίτι περιλαμβάνουν ακόμη και πρόσθετο εξοπλισμό ώστε να μπορεί να είστε ακόμη πιο ήρεμοι όταν προσπαθείτε να κοιμηθείτε το βράδυ. Μπορείτε να εγκαταστήσετε ανιχνευτές κίνησης έξω από το σπίτι σας, έτσι ώστε ένα φως να ανάβει όταν κάποιος περπατά πολύ κοντά στα παράθυρα και στις πόρτες σας. Ορισμένοι από αυτούς τους ανιχνευτές κίνησης έρχονται ακόμη και με ανίχνευση για κατοικίδιο ζώο, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για το φως που θα ανάβει όταν η γάτα του γείτονα έρχεται στην αυλή σας για να σκαλίσει τους κάδους απορριμμάτων σας. Αλλά μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα φώτα θα ανάψουν αν ένας διαρρήκτης περπατά μέχρι το σπίτι σας για να κάνει διάρρηξη μέσω του παραθύρου σας.


Έχοντας ένα συναγερμό σπιτιού με ανιχνευτές κίνησης θα βοηθήσει επίσης στον εκφοβισμό ενός διαρρήκτη που σκέφτεται να διαρρήξει το σπίτι σας. Πολλοί διαρρήκτες φοβούνται να πιαστούν και θα απομακρυνθούν όταν ένα φως ανάβει έξω από το σπίτι σας. Δεν θα ξέρουν αν το φως άναψε επειδή ένας ανιχνευτής κίνησης είναι σε λειτουργία ή αν κάποιος μέσα στο σπίτι είναι ξύπνιος και άναψε το φως, επειδή άκουσε κάτι απ’ έξω. Ένας πιθανός διαρρήκτης θα μπορούσε επίσης να φοβηθεί ότι ένας γείτονας θα είναι σε θέση να τον δει και να καλέσει την αστυνομία ή να τον αναγνωρίσει την επόμενη μέρα, επειδή ένα φως άναψε πάνω του όταν προσπάθησε να εισβάλλει στο σπίτι σας. Ένας καλός νυχτερινός ύπνος είναι σημαντικός, και γίνεται πιο εύκολος όταν έχετε ένα αξιόπιστο σύστημα ασφαλείας στο σπίτι για να είστε ήρεμοι.
 

Πίσω

σκια εξω απο το παραθυρο

Προσφορές ασύρματων συναγερμών και αξεσουάρ ασφαλείας

Σημεία πώλησης συναγερμών και συστημάτων ασφαλείας

Σημεία πώλησης των ασύρματων συστημάτων ασφαλείας snapalarms

2012-12-06 05:25

Παραδίδουμε προγραμματισμένα όλα τα συστήματα ασφαλείας την επόμενη εργάσιμη ημέρα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Τηλεφωνήστε μας άμεσα στο 211.234.2766  για να σας ενημερώσουμε για το κοντινότερο στην περιοχή σας σημείο παράδοσης από όπου μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα μας.


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη