Συναγερμοί για κάθε πορτοφόλι

2009-07-18 10:09

Τα τελευταία χρόνια δεν έχουν γίνει αλλαγές μόνο στον παρεχόμενο εξοπλισμό ασφαλείας αλλά και στον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές τον αγόραζαν και τον χρησιμοποιούσαν .

Αρχικά οι συναγερμοί χρησιμοποιούνταν κυρίως από καταστήματα και εταιρείες στα οποία κάποιος έπρεπε να προσέχει τα προιόντα τους όταν εκείνα ήταν κλειστά. Ιδιαίτερα οι ασφαλιστικές εταιρείες συνηθίζαν πάντα σιγουρεύονταν αν οι πελάτες τους διέθεταν ένα αξιόπιστο σύστημα ασφαλείας.

Οι συναγερμοί για τις οικίες αποκτούνταν κυρίως από καταναλωτές που η τσέπη τους άντεχε τέτοιου είδους πολυτέλειες. Όπως τα χρόνια περνούσαν οι άνθρωποι που ζούσαν μέσα ή κοντά σε πόλεις συχνά έπεφταν θύματα κλοπής και ήθελαν να στείλουν τους μελλοντικούς τους κλέφτες στους γείτονες, εγκαθιστώντας συναγερμούς στα σπίτια τους.

Την δεκαετία του ‘90 μεγάλες εταιρίες συναγερμών είχαν πλέον καταλάβει ότι οι αγοραστές που θα έπαιρναν τους συναγερμούς για οικιακή χρήση δεν είχαν συνειδητοποιήσει την χρησιμότητα τους. Οι ιδιοκτήτες σπιτιών δεν ήταν πρόθυμοι να διαθέσουν τεράστια ποσά για να προστατέυσουν τις τηλεοράσεις τους και τα στερεοφωνικά τους όταν ταυτόχρονα αυτό το ποσό θα ήταν αρκετό για να τα ξαναγοράσουν. Έτσι προτιμούσαν να συνεχίζουν να ελπίζουν πως δεν θα γίνονταν θύματα ληστείας σύντομα.

διαρρήκτης πάει να κλέψει χρήματαΚαθώς το ποσοστό εγκληματικότητας αυξανόταν, οι εταιρίες συναργεμών έκαναν την απόκτηση συναγερμού πράγμα εφικτό για όλους. Μ’ αυτό τον τρόπο οι πωλήσεις συναγερμών για οικιακή χρήση αυξήθηκαν σημαντικά. Πολλοί περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιών κατάλαβαν πόσο ήσυχοι ήταν όταν απουσίαζαν από τα σπίτια τους αφού τα πράγματα τους δεν κινδύνευαν πια. Πολλοί οι οποίοι δεν εγκαθίστησαν ένα σύστημα συναγερμού στο σπίτι τους αφού πρώτα έγιναν πολλαπλές φορές θύματα ληστείας στο τέλος φυσικά χωρίς δισταγμό πλήρωσαν για έναν -ακόμα και ακριβό- συναγερμό χωρίς δεύτερη σκέψη, έτσι ώστε να απέτρεπαν κάθε πιθανή επανάληψη ληστείας.

Το τί συνέβη έπειτα είναι η μεγαλύτερη αλλαγή που είχε βιώσει μέχρι τότε η βιομηχανία της ασφάλειας καθώς όλο και περισσότερα σπίτια γίνονταν θύματα ληστείας και ο τρόπος ζωής των ανθρώπων είχε ως αποτέλεσμα να επιστρέφουν σπίτι διαφορετικές ώρες της ημέρας αυξάνοντας τις πιθανότητες να επιστρέψουν σπίτι κατά την διάρκεια μιας ληστείας. Οι ληστές έγιναν απελπισμένοι αλλά την ίδια χρονική στιγμή και ασύστολοι όπου έφτασαν στο σημείο να εισβάλλουν σε σπίτια όταν οι άνθρωποι ήταν μέσα σ’ αυτά. Τέτοιου είδους διαρρήκτες διέπρατταν εγκλήματα πολύ χειρότερης φύσης από μια απλή ληστεία, ενάντια στους ανθρώπους , οι οιποίοι τους αντιμετώπιζαν. Αφού όλα αυτά έγιναν γνωστά, οι κατασκευαστές συναγερμών, άρχισαν να αλλάζουν το κύριο στόχος τους: οι συναγερμοί έπρεπε να σχεδιάζονται και να χρησιμοποιούνται με πρωταρχικό σκοπό την προστασία των ανθρώπων.

Στις μέρες μας ο καθένας μπορεί να γίνει κάτοχος ενός συναγερμού. Οπλίστε τον εαυτό σας με την απαραίτητη γνώση για το πώς θα κάνετε την καλύτερη αγορά προστατεύοντας την τσέπη σας. Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείτε με στατιστικές εάν δεν θέλετε. Το μόνο δύσκολο πράγμα το οποίο πρέπει να ξεπεράσετε ειναι το αίσθημα ότι ζείτε πλέον σε μια ασφαλή γειτονιά.

Πίσω

Προσφορές ασύρματων συναγερμών και αξεσουάρ ασφαλείας

Σημεία πώλησης συναγερμών και συστημάτων ασφαλείας

Σημεία πώλησης των ασύρματων συστημάτων ασφαλείας snapalarms

2012-12-06 05:25

Παραδίδουμε προγραμματισμένα όλα τα συστήματα ασφαλείας την επόμενη εργάσιμη ημέρα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Τηλεφωνήστε μας άμεσα στο 211.234.2766  για να σας ενημερώσουμε για το κοντινότερο στην περιοχή σας σημείο παράδοσης από όπου μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα μας.


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη