Ασύρματα συστήματα ασφαλείας

2011-07-31 13:39

κλέφτης ανοίγει την πόρταΕίναι τίποτα πιο σημαντικό από την διατήρηση της ασφάλειας της οικογένειας και του σπιτιού σας; Είτε πάτε για διακοπές και αφήνετε το σπίτι χωρίς κάποιον να το πορσέχει, είτε δουλεύετε μέχρι αργά την νύχτα και θέλετε τα παιδιά σας να είναι ασφαλή ένα σύστημα ασφαλείας για σπίτια είναι η απάντηση.

Ένας τέτοιος συναγερμός συνήθως αποτελείται από ένα πληκτρλόγιο το οποίο ενεργοποιεί και απενεργοποιεί, με ένα συγκεκριμένο κωδικό αριθμό της επιλογής σας, τον συναγερμό. Άν γίνει κάτι ο συναγερμός θα ηχήσει δυνατά φοβίζοντας τον κλέφτη και ειδοποιώντας τους γείτονες και την αστυνομία. Τα ασύρματα συστήματα ασφαλείας μπορούν να χρησιμοποιούν και κινητά τηλέφωνα για να ειδοποιήσουν την αστυνομία ή συνηθέστερα εσάς τους ίδιους γιατί οι περισσότεροι κλέφτες γνωρίζοντας την απάθεια του κόσμου έμπαιναν μέσα έκοβαν το σταθερό τηλέφωνο και ενεργούσαν άφοβα.

Οι περισσότεροι εισβολείς μπαίνουν στο σπίτι μόνο όταν είναι άδειο, και αυτός είναι ο λόγος για να διαλέξετε έναν συναγερμό. Τα συστήματα αυτά έχουν ώς σκοπό να προστατέψουν την οικογένεια και την ιδιοκτησία. Το σπίτι σας και τα πράγματα που έχει μέσα έχουν αγοραστεί με τον δικό σας κόπο. Ο συναγερμός είναι ένας τρόπος να βεβαιωθείτε ότι κανένας δεν θα τα κλέψει ή φθείρει. Η εγκατάσταση είναι εύκολη και δεν χρειάζεται να γίνει υποχρεωτικά από επαγγελματία.

Μερικά απλά και εύκολα βήματα θα σας κάνουν να κρατήσετε τον κωδικό ασφαλή. Μην αποκαλύψετε τον κωδικό σε κανένα για κανένα λόγο, και βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά της οικογένειας αντιλαμβάνονται την σοβαρότητα του πράγματος. Επίσης για την ασφάλεια της οικογένειας πάντα να θυμάστε τον κωδικό. Μην τον γράψετε πουθενά. Γνωρίζατε ότι οι περισσότεροι εγκληματιές κάνουν έρευνα και παρακολουθούν την οικογένεια πριν ενεργήσουν; Δεν θα θέλατε να δώσετε τον κωδικό ασφαλείας της οικογένειά σας σε κάποιον που μπορεί να την βλάψει.

Τα συστήματα ασφαλείας έχουν σκοπό την προστασία του σπιτιού και της οικογένειας και σας κάνουν να νιώθετε ασφαλείς μέσα στο σπίτι σας. 

Πίσω

Προσφορές ασύρματων συναγερμών και αξεσουάρ ασφαλείας

Σημεία πώλησης συναγερμών και συστημάτων ασφαλείας

Σημεία πώλησης των ασύρματων συστημάτων ασφαλείας snapalarms

2012-12-06 05:25

Παραδίδουμε προγραμματισμένα όλα τα συστήματα ασφαλείας την επόμενη εργάσιμη ημέρα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Τηλεφωνήστε μας άμεσα στο 211.234.2766  για να σας ενημερώσουμε για το κοντινότερο στην περιοχή σας σημείο παράδοσης από όπου μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα μας.


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη