Τι πρέπει να γνωρίζετε αγοράζοντας ένα σύστημα συναγερμού

2010-12-11 16:45

Σύστημα οικιακού συναγερμού

Η αγορά ενός οικιακού συστήματος συναγερμού μπορεί να αποδειχτεί μία ανυπόφορη διαδικασία. Τι θα πρέπει να αγοράσετε; Αισθητήρες; Μία κάμερα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης; Προκειμένου να λάβετε την σωστή απόφαση ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που έχετε να κάνετε είναι έναν απολογισμό της ασφάλειας του σπιτιού σας.

Μια επανεξέταση της ασφάλειας στην κατοικία σας, θα σας επιτρέψει να καθορίσετε ποια είναι τα τρωτά σημεία στο σπίτι σας έτσι ώστε όταν θα αγοράσετε ένα οικιακό σύστημα συναγερμού θα έχετε πάρει τις σωστές αποφάσεις για σας. Παρακάτω είναι μερικές ερωτήσεις που θα πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας όταν θα εκτελέσετε τον απολογισμό ασφαλείας του σπιτιού σας.

  • Έχετε έναν φράκτη γύρω από την ιδιοκτησία σας και οι είσοδοι είναι πάντα κλειδωμένες; Το να μην έχετε ένα φράχτη ή να διατηρείτε τις εισόδους κλειδωμένες θα επιτρέψει στους κλέφτες να αποκτήσουν εύκολη πρόσβαση στην ιδιοκτησία σας.
  • Μπορεί ο οποιοσδήποτε να βλέπει στην αυλή σας; Έχοντας μια αυλή που είναι ιδιαίτερα εμφανής, θα επιτρέψει στους κλέφτες να ελέγχουν τη δραστηριότητα στο σπίτι σας.
  • Μπορεί κανείς να αποκτήσει πρόσβαση στο δεύτερο όροφο του σπιτιού σας μέσω μιας σκάλας, ενός πλέγματος ή από δέντρα; Έχοντας ψηλά δέντρα ή σκάλες μπορεί να δώσετε στους διαρρήκτες εύκολη πρόσβαση στους πάνω ορόφους του σπιτιού σας.
  • Έχετε επαρκή φωτισμό ώστε να αποτρέψετε κάποιον από το να κρυφτεί κοντά στις πόρτες και τα παράθυρά σας; Ο ανεπαρκής φωτισμός θα επιτρέψει στους διαρρήκτες να κρυφτούν και να αποκτήσουν πρόσβαση, όταν θα ανοίγετε τις πόρτες ή τα παράθυρα σας.
  • Οι πόρτες σας είναι από σκληρό ατσάλι; Πόρτες από σκληρό ατσάλι είναι ανθεκτικές και δυσκολεύουν τους εισβολείς να τις σπάσουν και να αποκτήσουν πρόσβαση.
  • Έχετε ματάκι στις εξωτερικές πόρτες; Ένα ματάκι θα σας επιτρέψει να βλέπετε το πρόσωπο που χτυπάει την πόρτα σας, ώστε να εξακριβώσετε αν θέλετε να τον αφήσετε να εισέλθει σε αντίθεση με το να ανοίξετε την πόρτα σας σε έναν διαρρήκτη.
  • Οι συρόμενες πόρτες σας, ασφαλίζουν με βίδες ή μπάρες; Οι συρόμενες πόρτες αποτελούν εύκολα προσπεράσιμο εμπόδιο και επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση στο σπίτι σας.
  • Έχετε κλειδαριές υψηλής ασφάλειας στις πόρτες σας; Μία τέτοια κλειδαριά κάνει την πρόσβαση στο σπίτι σας πιο δύσκολη γιατί απαιτείται κλειδί για να ανοίξει η κλειδαριά deadbolt.
  • Οι κλειδαριές των παραθύρων σας δουλεύουν; Χωρίς κλειδαριές στα παράθυρα είναι εύκολο να παραβιαστούν και να αποκτηθεί πρόσβαση.
  • Έχετε μπάρες ασφαλείας ή σχάρες στα παράθυρα των υπόγειων σας; Τα παράθυρα των υπόγειων είναι ορισμένες από τις περιοχές που παραμελούνται πιο πολύ. Καθώς είναι μικρά, μπορούν εύκολα να σπάσουν και οι κλέφτες να αποκτήσουν πρόσβαση χωρίς πολύ κόπο.
  • Είναι τα παράθυρα του γκαράζ σας ασφαλισμένα ώστε να αποτραπεί η είσοδος; Όπως τα υπόγεια έτσι και τα παράθυρα αυτά παραμελούνται και επιτρέπουν την πρόσβαση στο σπίτι σας.
  • Η αποθήκη με τα εργαλεία σας είναι κλειδωμένη πάντα; Η αποθήκη σας έχει μια μεγάλη ποικιλία από εργαλεία που θα επέτρεπαν σε κάποιον διαρρήκτη να τα χρησιμοποιήσει για να εισβάλει στο σπίτι σας.

Θυμηθείτε, η κλοπή είναι ένα έγκλημα ευκαιριακό. Οι περιοχές όπου απαντήσατε με όχι, θα σας βοηθήσουν να διαπιστώσετε τι ακριβώς χρειάζεστε κατά την αγορά ενός συστήματος συναγερμού με σκοπό να μειώσετε κάθε πιθανότητα κλοπής. 

Πίσω

Προσφορές υβριδικών συναγερμών και παρελκόμενων ασφαλείας

Προσφορές ασύρματων και ενσύρματων ip καμερών ασφαλείας

Αυτή η κατηγορία είναι κενή.

Συστήματα παρακολούθησης και καταγραφής εικόνας και ήχου

Αυτή η κατηγορία είναι κενή.

Σημεία πώλησης συναγερμών και συστημάτων ασφαλείας

Σημεία πώλησης των ασύρματων συστημάτων ασφαλείας snapalarms

2012-12-06 05:25

Παραδίδουμε προγραμματισμένα όλα τα συστήματα ασφαλείας την επόμενη εργάσιμη ημέρα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Τηλεφωνήστε μας άμεσα στο 211.234.2766  για να σας ενημερώσουμε για το κοντινότερο στην περιοχή σας σημείο παράδοσης από όπου μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα μας.


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη